Tuorein sisältö

Dark Sector tuo toimintaa alkukevääseen

03.09.2007 klo 11.25 | Luettu: 2671 kertaa | Teksti: Matti Lintula


Digital Extremes on tuttu sellaisten pelien takaa kuten Unreal, Unreal Tournament, Pariah ja Warpath. Vaikka etenkin kahden viimeksi mainitun pistesaldo arvostelijoiden keskuudessa on jäänyt melko synkäksi, ei kehitystiimi ole lannistunut. Työn alla oleva Dark Sector tarjoaa kolmannen persoonan näkökulmasta tapahtuvaa toimintaa. Pelissä ei ole lainkaan HUD-näyttöä, vaan kaikki tarvittava informaatio kerrotaan pelaajalle suoraan pelihahmon ja pelimaailman kautta. Näin pelistä saadaan Digital Extremesin mukaan mukaansatempaavampi ja visuaalisesti yhtenäisempi kokonaisuus.

Päähenkilönä on CIA:n agentti Hayden Tenno, jonka Technocyte -virus saastuttaa. Pöpön johdosta sankarimme saa tuttuun tapaan yliluonnollisia voimia, joihin lukeutuu tappava, hahmon kädestä kasvava, kolmiteräinen heittoase. Pelin edetessä virus muokkaa hahmon kykyjä ja psyykettä, joka pakottaa pelaajan toiminnan kehittymään päähenkilön muutosten mukaisesti.

Peli julkaistaan Xbox 360:lle ja Playstation 3:lle tammikuun lopulla.

Dark Sector

V2.fi | Matti Lintula
< Banjo-Kazooie ehkä W... Suomen peliala huike... >

Keskustelut (1 viestiä)

Ex_Digital

Rekisteröitynyt 25.07.2007

03.09.2007 klo 16.41

:-( oho en ole kuullutkaan yhtiöstä ja sillä on sama nick ku mulla (ExtremeDigital) mutta tuo on vaan toisin päin.
Edit: pitäisköhän vaihtaa nickiä, miltä ElectrickDigital kuulostaa (oikeestaan ei EL_Digital kuulostaa espanijalaiselta lol)
lainaa

Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova