Tuorein sisältö

Bioshock ei anna pikkuveljesi pelata?

06.09.2007 klo 08.08 | Luettu: 3166 kertaa | Teksti: Manu Pärssinen


Kotaku kertoo uudesta pikkukohusta Bioshockin ja sen kopiosuojauksen ympärillä. Kyseisen pelin virallisella keskustelualueella käyttäjä valitti, että kun hänen veljensä koetti pelata peliä poikien yhteisellä PC:llä, mutta omalla käyttäjänimellään, peli vaatikin sarjanumeroa. Kysymykseen siitä, lasketaanko tämä yhdeksi viidestä aktivoinnista, "2KTechJT" vastasi:

"Toinen näkökulma on se, että juuri tämä käyttäjä osti pelin. Ei koko perhe. Miksi veljesi pitäisi saada pelata sitä ilmaiseksi?"

Sittemmin 2KGames on ilmoittanut, ettei "2KTechJT" ole 2K:n työntekijä, vaan ulkopuolelta palkattu tekninen tukihenkilö, jonka toimia nyt tutkitaan. Samoin firma syventyy alkuperäisen viestin ongelmaan.

V2.fi | Manu Pärssinen
< Live-huoltoa ensi vi... Lairissakin salainen... >

Keskustelut (2 viestiä)

Ville

Moderaattori

Rekisteröitynyt 30.03.2007

06.09.2007 klo 10.31

No tämä nyt sitten on sitä mulkkuilua isolla ämmällä, jos näin on.
lainaa
Execta

Rekisteröitynyt 10.04.2007

06.09.2007 klo 16.41

"Toinen näkökulma on se, että juuri tämä käyttäjä osti pelin. Ei koko perhe. Miksi veljesi pitäisi saada pelata sitä ilmaiseksi?"

Ei jumalauta, että oli tyly vastaus herralta.

BioShockin olen aikeissa lähiviikkoina hankkia (kunhan uusi tietokone saapuu) ja jos tällaista perseilyä on luvassa, niin ei hyvä seuraa.

No onneksi ei ole tuon vakavampaa. Pelaa sitä vaikka veljenkin tilillä tai toisin päin (tosin omani on suojattu salasanalla).

EDIT: Hyvä kuva taas kerran. :D
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova