Tuorein sisältö

EVE Online laajenee konsoliräiskinnäksi

19.08.2009 klo 12.02 | Luettu: 5068 kertaa | Teksti: Matti Lintula


Islantilaisen CCP Gamesin kehittämä, avaruuteen sijoittuva EVE Online -massiivimoninpeli laajenee pelikonsoleille räiskintäpelinä. Dust 514 -projektinimellä kulkeva peli kommunikoi suoraan PC-pelin kanssa ja konsoleilla päästään taistelemaan planeetoille, jotka ovat sotatantereena myös PC-versiossa. Konsolitaistelujen tulokset vaikuttavat kartan alueiden hallintaan siinä missä PC-version avaruustaistelutkin.

Kotakun mukaan salaisuuden verhoa raotetaan lisää lokakuussa Reykjavikissa järjestettävän fanikokoontumisen yhteydessä. EVE Onlinen laajentumista konsoleille pohdittiin myös vuosi sitten Tampereen Finncon-tapahtumassa, jossa V2.fi kävi haastattelemassa pelin suunnittelijoita. Tuolloin kehittäjät kiistivät jyrkästi konsoliversion olevan edes suunnitelmissa.

Peliä kehittää CCP:n Shanghaissa sijaitseva tytärstudio ja vielä ei ole tiedossa mille konsoleille Dust 514 -projekti lopulta rantautuu. Mikäli peli saapuu sekä PS3:lle että Xbox 360:lle, mahdollistaisi tämä ainakin strategisella tasolla näiden kahden konsolin pelaajien väliset taistelut.

V2.fi | Matti Lintula
< Gran Turismo 5:ssä p... Fallout ja muut Inte... >

Keskustelut (5 viestiä)

visku

19.08.2009 klo 12.21

Haha uusi näkökulma konsolisotaan :D
lainaa
joopjoop

Rekisteröitynyt 13.06.2009

19.08.2009 klo 12.45

Saa nähä onnaako mutta ainaki konsolifanittajat saa tappaa toisiinsa ja haukkuu toistensa konsoleita samalla kun itse häviää! :D
lainaa
fasfasfs

19.08.2009 klo 14.49

Eli itse ymmärsin sen näin:

PC-pelaajat pääsevät lentelemään aluksilla, ja tekemään suurimmat päätökset koskien planeettoiheh ja omiin/vihollisten alueisiin, ja konsolilaiset sotivat PC:laisten kanssa planeetoilla, eli PC:läiset päättävät missä konsolilaiset sotivat?

Koskaan en ole EVE onlinea pelannut, joten en tiiä edes millanen peli se on.
lainaa
eioo

19.08.2009 klo 19.49

Eve on avaruus-mmo. Siinä ei ole aiemmin ollut planeetoilla tapahtuvaa taistelua. Nyt sellainen tulee, konsoleille. PC-pelaajat siis jatkavat taistoa avaruudessa, avaruusaluksineen ja konsolipelaajat taistelevat planeettojen pinalla jalan ja erillaisilla kulkuneivoilla. Kaikki tämä yhdessä galaksissa, saman avaruuden hallinasta.

http://go-dl1.eve-files.com/media/corp/Verite/influence.p
Värilliset alueet ovat pelaajien hallitsemia alueita, jokainen piste (, neliö tai kolmio) on oma aurinkokuntansa ja viiva niiden välillä kertoo järjestelmiä yhdistävästä hyppyportista.
lainaa
Mirr5

Rekisteröitynyt 17.03.2009

19.08.2009 klo 21.23

Hitto, siistiä. Sitten kun saataisiin tämä räiskintä ja avaruustaistelut toimimaan samassa tilassa. :P
lainaa

Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova