Tuorein sisältö

William Shatnerin lakimiehet vihaisina pelivitsistä

21.08.2009 klo 14.01 | Luettu: 5264 kertaa | Teksti: Matti Lintula


William Shatnerin, muusikon, kirjailijan, näyttelijän ja ennen kaikkea kapteeni Kirkin lakimiehet ovat suuttuneet PSN-peli Shatteria kehittävälle Sidhelle, raportoi GameSetWatch. Lakimiesten pelistudiolle lähettämässä kirjeessä käsketään kehittäjiä laittamaan Shatter-peli jäihin, sillä se loukkaa William Shatnerin oikeuksia, Star Trekin oikeudenhaltijan Paramountin oikeuksia ja vielä Bob Dylaninkin oikeuksia, mikäli peli käyttää Shatnerin versiota miehen Mr. Tambourine Manista taustamusiikkinaan.

Kyseessä on väärinkäsitys, joka juontaa juurensa uusiseelantilaisen pelisivusto Game Consolen vitsiin, jonka mukaan pelistudio olisi kehittämässä Shatteriin muokkausta, joka korvaa Arkanoid-tyyppisen pelin grafiikoita mm. kuvilla William Shatnerin irtopäistä.

Sidhe vastasi asiallisesti Shatnerin lakimiehille ja selitti kunnioittavansa näyttelijää ja tämän työtä. Sidhe paljasti myös, että mikäli he todella tahtoisivat käyttää Shatnerin olemusta ja musiikkia pelissään, he hakisivat lisenssiä virallisten kiemuroiden mukaisesti. Toivoa sopii, ettei Sidhe kuitenkaan innostu aiheesta ja ettei Shatnerin versioima Mr. Tambourine Man ikinä soi minkään pelin taustalla.

Oheisessa videossa tämä huonojen kappaleiden klassikko on pyöräytetty soimaan Yhdysvaltojen presidentin Barack Obaman kuvien taustalle. Obama ei liity Shatnerin ja Sidhen väliseen kiistaan.


V2.fi | Matti Lintula
< Uusi traileri suomal... Pelikuvaa PS3:n kaun... >

Keskustelut (4 viestiä)

tagman

Rekisteröitynyt 04.11.2007

21.08.2009 klo 14.15

Aika huonoja lakimiehiä, jos yhden nettijutun perusteella lähettävät kovistelukirjeen tutkimatta että pitääkö juttu edes paikkaansa.
lainaa
Weteraani

21.08.2009 klo 14.47

Sanoisin ennemmin, että aika perus lakimiehiä, eikös nämä IP-lakimiehet yleensä hutki ensin ja tutki vasta sitten...
lainaa
rowtheboat

23.08.2009 klo 03.12

xdjajaj tuohan sopis kuin nenä päähän jos shatterin taustalla soisi mr. tambourine ja ammuttais kuulalla shattnerin päitä. ei se loukkaus ole, se on kunnianosoitus, tribuutti.
lainaa
urpo

27.11.2009 klo 20.57

"Oheisessa videossa tämä huonojen kappaleiden klassikko..."

Huonojen?

HUONOJEN?!?

En tunne Matti Lintulaa, mutta musiikista hän ei näemmä ymmärrä yhtään mitään.

William Shatner on nero ja jokaisen hänen versioimakseen päässeen muusikon tulisi olla äärimmäisen kiitollinen.
lainaa

Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova