Tuorein sisältö

Singularity on tekijöidensä lapsuusmuistojen summa

26.08.2009 klo 18.01 | Luettu: 3761 kertaa | Teksti: Matti Lintula


Aika-avaruuden kanssa leikkimistä sisältävä Singularity on Raven Softwaren perustaneiden Brian ja Steve Raffelin lapsuusmuistojen tulos. Raffelin veljekset pitivät lapsina kovasti tieteisfiktiosta, rakennusten tutkimisesta ja kylmä sota vaikutti miehiin tuntuvasti.

Singularityssa tutkitaan alueita ja liikutetaan esineitä sekä ihmisiä ajassa eteen- ja taaksepäin. Päähenkilön ajansiirtoon kykenevä laite on tietenkin peräisin venäläisellä saarella pieleen menneestä sotilasteknisestä kokeesta. Singularityä odoteltiin kauppoihin jo jouluksi, mutta Activision tahtoi siirtää julkaisua kauemmaksi, pois Modern Warfare 2:n alta, aina ensi vuoden puolelle asti.

V2.fi | Matti Lintula
< Okamille tulossa jat... Ennakkotilaajien lah... >

Keskustelut (3 viestiä)

Legit

Rekisteröitynyt 30.07.2009

26.08.2009 klo 19.28

Vaikutti tosi mielenkiintoiselta peliltä. Aattelin ostaa.
lainaa
jussip

26.08.2009 klo 19.57

Mies BioShockin takaa eli Ken Levine (muistaakseni) lausahti joskus että lapsuushaaveista ei saa hyvää peliä, koska tällöin tekijät erehtyvät luulemaan että muutkin varmasti unelmoivat samoista asioista lapsina ja havaitsevat ne mielenkiintoisiksi.
lainaa
Puolalanluodolta

26.08.2009 klo 20.37

.. tai siis ne parhaat, yleisön päräyttävät ideat tulevat juuri sieltä.

Sitten kehiin astuu Tuottaja, jonka mielestä "tää ei ny ihan toimi", "eiks tää oo aika lällyä", "laita tohon iso räjähdys" ja muuta vastaavaa. Ja rahoittajat uskovat Tuottajaa.
lainaa

Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova