Tuorein sisältö

Batman: Arkham Asylumin ilmainen lisäsisältö tekee jokaisesta keräilijän

11.09.2009 klo 17.01 | Luettu: 4840 kertaa | Teksti: Matti Lintula


Batman: Arkham Asylum keräsi kiitosta V2.fi:n arvostelussa ja pian lepakkoseikkailunsa läpipelanneille on luvassa ilmaista lisäsisältöä pelikokemusta pitkittämään. Rocksteady ei tosin ole vielä tehnyt uutta sisältöä peliin, sillä 17. ja 24. syyskuuta julkaistavat kaksi DLC-pakettia sisältävät ennakkotilaajien ja Collector's Editionin ostaneiden jo pelinsä mukana saamat lisäkentät.

Insane Night ja Prey in the Darkness -paketit tulevat yhtä aikaa saataville pelin PS3-, PC- ja Xbox 360 -versioille. Pelisivusto Joystiq kertoo Arkham Asylumin päätyneen ensimmäisen myyntikuukautensa aikana kahteen miljoonaan kotiin, joten ilmaisille DLC-paketeillekin löytynee ottajia jonoksi asti.

Päivitys: CVG kertoo DLC-pakettien sisältävän keräily- ja ennakkotilausversioista tutut haastehuoneet, mutta toisaalla Joystiq vannoo kyseen olevan täysin uusista huoneista ja nähtäväksi jää, kumpi sivustoista on oikeassa. Ainakin DLC-pakettien nimet ovat erilaiset kuin keräily- ja ennakkotilauspainosten lisähuoneilla, jotka tunnetaan nimillä Crime Alley ja Dem Bones, joten vaaka saattaa kallistua Joystiqin puolelle.

V2.fi | Matti Lintula
< Lucidity on LucasArt... Kaksi uutta videota ... >

Keskustelut (1 viestiä)

Bamboocha

Rekisteröitynyt 17.09.2007

11.09.2009 klo 18.00

Joystiqis kyl lukee:
It appears the upcoming expansions will be brand new, and won't be re-releases of pre-order exclusive DLC, such as "Dem Bones" and "Crime Alley."
http://www.joystiq.com/2009/09/10/two-batman-arkham-asylu
lainaa

Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova