Tuorein sisältö

Second Life oikeuteen virtuaalisista seksileluista

20.09.2009 klo 14.30 | Luettu: 7470 kertaa | Teksti: Manu Pärssinen


Kotaku kertoo että Second Life -virtuaalimaailma on joutunut pulaan virtuaalisten seksilelujen vuoksi. Ei siksi, että ne tuossa maailmassa jotenkin paheksuttuja olisivat, vaan siksi, että niiden yhteydessä on käytetty tavaramerkkisuojattuja nimiä.

Eros LLC on vienyt Linden Labsin oikeuteen, koska firma ei ole tarpeeksi tarkasti valvonut heidän SexGen-tavaramerkkinsä käyttöä virtuaaliesineiden kaupassa Second Lifessä. Eroksella on myös oma virtuaalinen kauppansa Second Lifessä, joten piraattibiteistä tulee jonkun verran tappiota.

Tähän väliin voi muistella Peltosen seksiseikkailuja kyseisessä maailmassa:

- Rahattoman kaksoiselämä
- Elämää, ei sen enempää

V2.fi | Manu Pärssinen
< Lisää huikeaa Stalke... V2.fi listasi pelien... >

Keskustelut (2 viestiä)

SnakeDrone

Rekisteröitynyt 07.10.2007

20.09.2009 klo 15.26

Huhun mukaan tämä olis mainostempaus jolla yritetään saada lisää aikuisia "pelaamaan" :D
lainaa
Sparrow

Rekisteröitynyt 10.04.2007

20.09.2009 klo 16.19

Tämä on kolmas oikeuteen mennyt keissi, joka liittyy Second Lifeen. Ensimmäinen Bragg v. Linden käsitteli sitä onko Terms of Servicen kaikki ehdot sitovia (ei ollut), toinen Eros LLC v. John Doe käsitteli sitä voiko voiko toisen tekemästä ja myymästä tuotteesta tehdä kopion murtaen sen kopiointisuojaukset ja myydä sitä edelleen halvemmalla (ei voi).

Tämä käsittelee ehkäpä kaikkein pyhintä aluetta: pelveluntarjoajan vastuuta käyttäjienvälisissä toimissa. Toivon että tästä tulee tuomio, eikä sitä sovita. Lindenin lakimiehenä ostaisin vastapuolen hiljaiseksi heti kun alkaa vaikuttaa siltä, että sen kanne voi menestyä: palveluntarjoajan vastuu voi osoittautua erittäin ankaraksi.
lainaa

Kirjoita kommentti
V2.fi Instagramissa
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova