Tuorein sisältö

Käsi kädessä Nightopiaan

17.09.2007 klo 18.26 | Luettu: 2533 kertaa | Teksti: Manu Pärssinen


Sega kertoo tänään lehdistötiedotteessaan NiGHTS: Journey of Dreams-pelin ominaisuuksista. Ensinnäkin pelissä tulee olemaan kaksinpelitila ja verkkotoimintoja. Lisäksi pelaajille annetaan vapaat kädet kehittää ja kasvattaa niitä otuksia, jotka asustavat Nightopian maailmassa. Tätä Sega kutsuu nimellä A-Life (Artificial Life).

Tarina kietoutuu rohkeuden, toivon ja inspiraation ympärille, kun Helen ja Will löytävät itsensä unien maailmasta. Siellä heidät vastaanottaa NiGHTS, fantasianarri, joka johdattaa parivaljakon tutkimaan Nightopian valtakuntaa. Pahiksina vastassa ovat Nightmaren-otukset, jotka karkottamalla saadaan taas rauha unimaahan.

V2.fi | Manu Pärssinen
< Ubisoftin Kiina-ilmi... Nettipelit veivät mi... >

Keskustelut (1 viestiä)

Jaakkimo

Rekisteröitynyt 17.08.2007

18.09.2007 klo 08.56

Tuo A-lifehän oli jo NiGHTS ykkösessä, tosin aika alkeellisena. Ja periaatteessa hieman samanlainen systeemi oli Sonic Afventuressa kehittyneempänä Chaojen muodossa. Nightopialaiset oli kyllä söpöjä tapauksia, vaikka ei niihin koskaan ihan Chaojen lailla kiintynytkään. Mutta hyvältä vaikuttaa uusi NiGHTS, odotan enemmän kuin innolla, kunhan sonic team ei tekisi vain "sonicceja" tälle. Eli ryssivät homman ja pahasti.
lainaa

Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova