Tuorein sisältö

Molyneux vahvisti Fable III:n Natal-tuen

23.10.2009 klo 11.00 | Luettu: 3191 kertaa | Teksti: Matti Lintula


Lionheadin johtaja Peter Molyneux on vahvistanut tulevan Fable III:n tukevan Xbox 360:n ensi vuonna julkaistavaa Natal-liikkeentunnistusohjainta. Eurogamerin mukaan BAFTA-palkintogaalassa puhunut Molyneux vihjasi pelaajan voivan nousta kuninkaaksi tai kuningattareksi tulevassa Fablessa, jossa kotimaata päästään johtamaan hahmon moraalin mukaisesti.

Fable III on saamassa myös pelinsisäisen kaupan, josta voi ostaa tarvikkeita ja mahdollisesti pelin läpäisemisessä avustavia vihjeitä. Molyneux kuitenkin tavoistaan poiketen ilmoitti jo nyt, että monet suunnitelluista ominaisuuksista saattavat pudota matkasta ennen Fable III:n valmistumista.

V2.fi | Matti Lintula
< Sid Meieriltä ilmain... Kohuttu Six days in ... >

Keskustelut (2 viestiä)

OldHorny

Moderaattori

Rekisteröitynyt 11.10.2007

23.10.2009 klo 12.20

En jaksa enää kirjoittaa uusiksi mielipidettäni joten postaan tänne saman minkä postasin Konsolifiniin kyseisestä uutisesta:

No itseäni ei tuo Natal haittaa pätkääkään. Tulen sen itse hankkimaan varmasti. Enemmän alkoi syömään tuo kauppa mistä voi ostaa aseita ja muita hyödykkeitä OIKEALLA rahalla. Ei riitä että maksetaan vuosimaksu Livestä (Ei ole paljon, tiedän) mutta kun pelit julkaistaan keskeneräisinä bugipakkauksina (Fable 2?) josta Suomen markkinoilla maksat sen 70 € (shop internet, shop smart). Sitten niitä korjaillaan päivityksillä jotka voivat pahimmassa tapauksessa rikkoa koko konsolin. Ja nyt vielä käytettäisiin oikeaa rahaa itse pelissä? Alkoi tulemaan niin ikävä NES-aikakautta.
lainaa
tagman

Rekisteröitynyt 04.11.2007

23.10.2009 klo 14.19

Jos joku ominaisuus tuosta pelistä tippuu, niin toivottavasti tuo kauppa. Mikään ei ole typerämpää kuin kaupata johonkin peliin oikealla rahalla aseita sun muuta digitaali sälää.
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova