Tuorein sisältö

Bioshock myös PS3:lle, Killzone syyskuussa

07.04.2007 klo 15.46 | Luettu: 1526 kertaa | Teksti: Manu Pärssinen

Shokkiuutinen?
Nykypäivänä konsolien yksinoikeudet jäävät todella vähiin, kun X360 saa ennen PS3-peleiksi luultuja ja päinvastoin. Viimeisin julkistus tapahtui Sonyn virallisessa blogissa ThreeSpeechissä, josta paljastuu, että kovin odotettu Bioshock on tulossa myös Playstation 3:lle.

Muita pelejä, joista ThreeSpeech muistuttaa, ovat piakkoin tulossa olevat SingStar PS3 sekä The Darkness ja syksymmällä GTA IV (kaksi jälkimmäistä myös X360:lle). Final Fantasyiden (XIII ja XIII Versus) aikataulusta ei ole tietoa, mutta ainakin perinteisempi niistä saattaa saapua jouluksi. Metal Gear Solid IV:n ilmestymiselläkään ThreeSpeech ei ryhdy retostelemaan - vaikka vuosi 2007 onkin mainittu, saattaa Kojima hioa tuotostaan vielä ensi vuoteen.

Syyskuussa saapuu (ainakin USA:an) iso kasa PS3-eksklusiiveja: Heavenly Sword, Lair, Warhawk, Killzone ja PS3 Ratchet & Clank. Assassin's Creed saapuu X360:lle ja PS3:lle todennäköisesti jouluksi. Myös Wipeout, The Getaway, Eight Days ja Afrika mainitaan, mutta ne venynevät vuoteen 2008.

Tähän kun lisää kaikki pelit, jotka ovat tulossa X360:lle (Forza 2, Halo 3, Halo Wars, Blue Dragon, Mass Effect...) niin kyllä taas pelaajien lompakot laihtuvat!

V2.fi | Manu Pärssinen
< Japanin myydyimmät... Kuvia PS3:n Ratchet ... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova