Tuorein sisältö

Mass Effectissä on seksiä

19.09.2007 klo 11.09 | Luettu: 4599 kertaa | Teksti: Matti Lintula


The British Board of Film Classification on paljastanut Mass Effectille antamansa ikärajoituksen. Tarkastajan perusteista ilmenee, että peli sisältää väkivaltaa ja yhden seksikohtauksen. Kyseisessä kohtauksessa on mahdollista nähdä naishahmon paljaat rinnat. Tämä tapahtuu kuitenkin vain yhdessä seksikohtauksen eri versioista. Erilaisia variaatioita kohtauksesta on kolme. Seksikohtaus voi tapahtua ihmismiehen ja ihmis- tai humanoidinaisen välillä. Mikä mielenkiintoisinta, sama kohtaus voi tapahtua myös ihmisnaisen näkökulmasta joko ihmismiehen tai humanoidinaisen kanssa.

Tämän uutisen seurauksena syntynyt ennakkotilausten tulva lienee valtaisa, kun peliyleisö silmät kiiluen odottaa näkevänsä kolmannen asteen tyttörakkautta alienin ja ihmisen välillä. Arkaluontoisesta kanssakäymisestä huolimatta pelin ikäraja on Isossa-Britanniassa 12 vuotta.

Mass Effect

V2.fi | Matti Lintula
< Jack Thompson luulee... Halo-alusasu ei pääs... >

Keskustelut (3 viestiä)

Note

Moderaattori

Rekisteröitynyt 18.05.2007

19.09.2007 klo 14.48

Mahtaakohan nollapainovoima olla mukana kuvioissa
lainaa
Execta

Rekisteröitynyt 10.04.2007

19.09.2007 klo 17.26

"...Arkaluontoisesta kanssakäymisestä huolimatta pelin ikäraja on Isossa-Britanniassa 12 vuotta."

Hah! Joku lapsi menee ostamaan innoissaan pelin, eikä juuri ymmärrä englanninkielisiä repliikkejä, joten rämpyttelee jotain summassa. Kas kummaa, kun kohta hän alkaa näkeä paljasta pintaa ja vanhemmat tulevat samaan aikaan huoneeseen.

Tästä syntyy suuri älämölö, kuinka pelin ikäraja on liian alhainen ja The British Board of Film Classification lopettaa toimintansa.

"Believe."
lainaa
sande

Rekisteröitynyt 11.04.2007

20.09.2007 klo 01.04

Kah, pelit ilmeisesti edelleenkin ovat sitten lapsille suunnattuja, kun tämäkin ylitti uutiskynnyksen jokapuolella. Tissit pelissä, iik - tyttöbakteereja!
Harvemmin näkee elokuvien kohdalla uutisointia, että saattaa sisältää paljaat rinnat ja seksikohtauksen - etenkään jos on K12-pehmoilusta kyse...
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova