Tuorein sisältö

Ruotsista tulossa tasoloikkaa kitaraohjaimille

30.10.2009 klo 17.00 | Luettu: 3469 kertaa | Teksti: Matti Lintula


Ruotsalainen Pieces Interactive on työstämässä Xbox Live Arcadeen ja PlayStation Networkiin suunnattua tasoloikkapeliä, jota voi ohjata myös Guitar Hero ja Rock Band -peleissä käytetyllä kitaraohjaimella. "Tunsimme sääliä pelaajia kohtaan, jotka ostivat kitaraohjaimen vain musiikkipelejä varten, joten teimme heille tasohyppelyn", hehkuttaa Piecesin toimitusjohtaja Johan Hellberg.

Ensi vuonna ilmestyvän pelin toiminnallisuuden salat eivät ole vielä täysin tiedossa, mutta visuaalisesti Fret Nice erottuu selvästi muista tasoloikista ja jakanee mielipiteitä vielä ilmestyessään. Team Xboxin esittelemistä ruutukaappauskuvista voi alustavasti tunnustella, miellyttääkö Fret Nicen grafiikka omia aivonystyröitä.

Pieces Interactive on yhdessä Tecmon kanssa tuomassa vielä tänä vuonna latauspalveluihin PC:lle ja iPhonelle ilmestyneen Puzzlegeddonin. Ongelmanratkontapelin ja Fret Nicen jälkeen tulossa ovat toimintapeli Walkie Tonky ja leijanlennätyspeli Kindle - The kite in the sky. Näille peleilleen Pieces etsii vielä sopivaa julkaisijaa.

V2.fi | Matti Lintula
< Modern Warfare 2:n t... Dementium II pyrkii ... >

Keskustelut (2 viestiä)

tiong

Rekisteröitynyt 10.04.2007

30.10.2009 klo 17.10

Pelin PC-versio oli ehdolla vuoden 2008 Independent Games Festivalilla, kyseinen prototyyppi löytyy esimerkiksi Fileshackista: http://www.fileshack.com/file.x/11645/Fret+Nice
lainaa
Tzi

30.10.2009 klo 20.08

Mietin otsikon nähdessäni että viitataankohan tällä tuohon juuri, sillä muistan pitkän pitkän aikaa sitten nähneeni uutisen tästä. Silloin mulla ei ollut USB-skittaohjainta ja sitten kun sen sain, etsin tätä mutta koska en muistanut nimeä, en löytänyt. Kiitos, että nyt taas löytyi. :)
lainaa

Kirjoita kommentti




V2.fi Instagramissa
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova