Tuorein sisältö

Borderlands-kisan voittajat selvillä!

10.11.2009 klo 12.00 | Luettu: 7428 kertaa | Teksti: Manu Pärssinen


Massiivisen palkintoläjän siivittämänä Borderlands-kisamme oli varsin kovatasoinen ja tuomaristo joutui pohtimaan tosissaan voittajia. Lopulta ne kuitenkin löytyivät ja tässä ne ovat. Muista osallistujista julkaistaan artikkeli myöhemmin, sen verran hienoa teosta oli mukana. Voittajiin otetaan yhteyttä ja palkinnot postittaa XCN Europe.

kategoria 1: piirrä, photoshoppaa tai tuherra vaikka Paintilla mielikuvitusase, jollainen Borderlandsissa tulisi ehdottomasti olla
voittaja: Ville Seppänen



VAC-U-GUN
Ajatus pölynimurista lähti ajatuksesta, että ympäristöstä löytyä asioita voisi käyttää ammuksina, hieman samaan tapaan kuin half-life 2:n gravity gun. Käytännössä ammuksina vac-u-gun:issa voisi käyttää mitä tahansa pientä irtonaista materiaalia, kuten kiviä, laavaa tai vettä tai niiden yhdistelmiä. Pelimekaniikan kannalta mielenkiintoista vuc-vs-vuc matseissa olisi se että pelaajien roolit vaihtuisivat nopeasti johtuen käytännössä siitä että ase täytyy ladata ennen kuin sitä voi tyhjentymisen jälkeen käyttää. Myös tiimityöskentelyyn on monipuoliset edellytykset ampumalla eri materiaaleja ja hyödyntämällä niiden reaktioita esim. vesi ja laava = höyrynäkösuoja. Lisäksi pölynimuri on sopivan kokoinen kulkemaan reppuna selässä ja yleisyyden vuoksi niitä voi olettaa löytyvät ydinsodan jälkeenkin, mikä tekee siitä loogisen kohteen asemuunnoksille.


kategoria 2: mikäli hiirikäsi vapajaa ja kuviksen numero on jäänyt vitosen huonommalle puolelle, tee sama kirjoittamalla - millainen olisi kaikkien aseiden äiti, todellinen tykkien tykki - ja miten se toimisi?
voittaja: Mikael Salo

Paras peliase olisi tietysti "The Fonz"! Pelkällä sormen napsautuksella taitava käyttäjä saa aikaiseksi laajempaa tuhoa kuin BFG9000, ja suurempaa hämmennystä kuin Irakin ex-tiedotusministeri Mohammed Saeed al-Sahaf. Tämä ase yhdistää käytännöllisyyden ja mielikuvituksen paremmin kuin kaiken maailman Cow Headit ja Banana Bombit yhteensä. Ase on suunniteltu toimimaan yhtä hyvin niin lähietäisyydellä kuin pitkilläkin matkoilla. Muutamia ominaisuuksia: Sormia näpsäyttämällä tapahtuu aina kulloiseenkin tilanteeseen sopiva efekti.
Tässä vain muutamia ominaisuuksia:
- Viholliset kerääntyvät jonoon tanssimaan letkajenkkaa kunnes kuolevat sen aiheuttamaan typeryyteen.
- Mikäli lähestyt vihollista takaa, sormia näpsäyttämällä saat hänet pauloihisi jolloin hänestä tulee ikään kuin kauko-ohjattava robotti. Voit vaikka lastata kaverin täyteen räjähteitä ja ohjata hänet turvallisen matkan päästä vihollisten pesäkkeeseen.
- Näkyvillä olevat viholliset tuntevat outoa vetovoimaan sinuun, ja he uhraavat ilomielin kurjan olemassaolonsa sankarin puolesta. Miksi liata omat housunsa kun oma pikku fanaattinen angry mob tekee asiat puolestasi?
- Tekemällä kohdistetun näpsäytyksen etäältä yhteen viholliseen, saat sen kertomaan houkuttelevia tarinoita sijoitusklubista ja 400% tuottoennusteista arvopaperikaupoissa. Tätä harhautusmenetelmää kannattaa käyttää mikäli haluaa välttää suoraa toimintaa ja toimia ennemmin huomiota herättämättä. Tässä lyhyt esitelmä aseteollisuuden uudesta vallankumouksellisesta keksinnöstä joka tulee muuttamaan sotien kulkua, halusimme sitä eli emme.


kategoria 3: kerro meille, mikä on kaikkien aikojen paras peliase ja miksi
voittaja: Aki Torvikoski

Bodrerlands -kilpailun kolmannen osion vastaus on aivan selkeästi Half Life -pelin sorkkarauta: Sorkkarauta on ikoninen esine joka yhdistyy mielikuvissa roistoihin ja pelastajiin (esim. palomiehiin). Pelimaailmaa vähänkään tuntevat yhdistävät sen Half Life -peliin ja tosielämässä se on selkeä Miehinen Työkalu. Sillä saa asioita auki ja jos ei saa, niin kyseistä asiaa ei ole tarkoitettu avattavaksi. Mikään muu ase ei nauti samanlaisesta statuksesta ja mikään ammuksia/energiaa tms ampuva ase ei pääse lähellekään samaa tunnetta ja uhmaa. Nerokkuudessa samalle tasolle pääsevät vain ihmisen luontaiset ulokkeet, mutta esimerkiksi nyrkki ei luo samanlaista voimaa objektina.

V2.fi | Manu Pärssinen
< Xbox Liven Twitter j... EA irtisanoo 1500 ty... >

Keskustelut (8 viestiä)

stammy

Rekisteröitynyt 30.07.2007

10.11.2009 klo 12.13

Jos tuo kategoria ygösen teos on itse tehty, niin sehän on aivan uskomattoman hieno. Mun puolesta kaikki palkinnot vois lähettää tolle hepulle ja unohtaa muut kategoriat kokonaan. Ei noi kaks muuta oikeen iskenyt.

Plussaa vielä selityksestä:

"Ajatus pölynimurista lähti ajatuksesta" :D
lainaa
joopjoop

Rekisteröitynyt 13.06.2009

10.11.2009 klo 12.16

VAC-U-GUN ois kyll kova. The Fonz on kyll turha, mielikuvitusta kyll on mutta munaa siin ei oo. En olis ikinä kyll tajunnu ees aatella Half Life sorkkarautaa :D
lainaa
asdaa

10.11.2009 klo 12.17

Tommone pölynimurin ase löytyy Fallout 3:sta, ellei joku jo tiennyt :P
lainaa
Osmic

Rekisteröitynyt 10.11.2009

10.11.2009 klo 12.39

stammy kirjoitti:

Plussaa vielä selityksestä:

"Ajatus pölynimurista lähti ajatuksesta" :D


Tässä ehkä selkein esimerkki siitä syystä miksi en aikonutkaan osallistua muihin kuin ykköskategoriaan.

-Ville
lainaa
manu

Moderaattori

Rekisteröitynyt 30.03.2007

10.11.2009 klo 12.48

asdaa kirjoitti:
Tommone pölynimurin ase löytyy Fallout 3:sta, ellei joku jo tiennyt :P


Tuomaroidessamme tämä tuli kyllä mieleen. Ehkä inspiraatiota on saatu, mutta varsin erilainen vekotin on kuitenkin kyseessä.
lainaa
zergbur

Rekisteröitynyt 07.08.2007

10.11.2009 klo 12.53

asdaa kirjoitti:
Tommone pölynimurin ase löytyy Fallout 3:sta, ellei joku jo tiennyt :P

Jep. Rock-it Launcher
lainaa
Demonoid

Rekisteröitynyt 13.08.2007

10.11.2009 klo 14.17

Haha, itellänikin kävi mielessä pölynimuri.. Tosin sellainen jossa olisi ollut jumbo-jetin turbiini.
lainaa
lolled

10.11.2009 klo 23.24

Akille lähti voitto kyllä ihan liian helposti :D
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova