Tuorein sisältö

Sonylta alkuvuodesta iTunesin-tyylinen mediakauppa

22.11.2009 klo 17.00 | Luettu: 4845 kertaa | Teksti: Manu Pärssinen


Mm. MCV kertoo Sonyn Kaz Hirain toivovan, että jo ensi vuoden alkupuolella kuluttajille saadaan uusi Sonyn palvelu, jota voi verrata lähinnä Applen iTunesiin.

Sony Online Service (SOS?) tarjoaa elokuvia, musiikkia, pelejä, kirjoja ja muuta ostettavaksi ja ladattavaksi mm. Playstation 3:n, Bravia-televisioiden ja Blu-ray-soittimien kautta. Palveluun liitetään myös sosiaalisia verkostoitumis-ominaisuuksia.




V2.fi | Manu Pärssinen
< Halo Legends: The Du... Xbox Liven joukkoban... >

Keskustelut (6 viestiä)

Dekonega

Rekisteröitynyt 28.07.2009

22.11.2009 klo 17.08

Vaikuttaa mielenkiintoiselta, mutta Sonyn tuntien ne kusevat siinä jotain oleellista tosi pahasti. V2.fi:ssäkin on muutama käyttäjä joka olisi enemmän kuin pätevä laatimaan roadmappiä, ominaisuus listaa ja suunnittelemaan ulkoasua moiselle palvelulle. Sekä tietenkin nimeä...
lainaa
Jeah

22.11.2009 klo 18.31

Pääasia että oikeasti LAADUKASTA tavaraa tulee saatavaksi ja suhteellisen kivuttomaan hintaan(Hiukan normaalia alemmat hinnat uutuus leffoilla, kuin tavan kaupoissa, koska fyysistä materiaalia ei ole saatavilla).

Yksi syy lisää alkaa investoimaan lisää noihin PSN-Kuponkeihin.... Jos siis myytäväksi tuleva tavara on niin hyvää, että siihen viitsii tuhlata yhtään euroa. Tv-sarjat olis aika jees idea laittaa tollaseen palveluun myyntiin, elokuvista puhumattakaan, jotka uutisessa jo mainittiinkin.

Ei tarvitse enää pelätä paniikkihäiriön aiheuttamia kohtauksia kun voi turvallisesti ladata leffat omalle pleikkarille, eikä joutua lampsimaan kioskille, jossa luuhaa muutenkin aika arveluttavan näköisiä hiippareita. Hienoa Sony! Toivottavasti tuo ajankohta koskee myös eurooppaa.
lainaa
tagman

Rekisteröitynyt 04.11.2007

22.11.2009 klo 20.07

Kiinnostavalta vaikuttaa. Mielenkiinnolla odotan mitä sieltä tulee ja millä vuosisadalla tämä rantautuu tänne peräkylään.
lainaa
jounihat

22.11.2009 klo 20.21

Säästäähän tuo luontoakin, kun ihmiset käyttävät rahansa netissä fyysisten tavaroiden sijaan.
lainaa
MeRQuR

Rekisteröitynyt 19.04.2007

22.11.2009 klo 20.30

Kyllähän tuo hyvin toteutettuna kätevä palvelu on. Nimen lyhenne, SOS vain hieman huolestuttava :D

Tosiaan kuten tagman totesi, saa nähdä milloin tänne rantautuu. Eurooppaa syrjitään useasti näiden palvelujen kanssa. Isolla viiveellä rantautuvat. Saapa nähdä miten Suomen laita. Nähdäänkö ollenkaan?
lainaa
Arcane

Moderaattori

Rekisteröitynyt 10.04.2007

23.11.2009 klo 12.59

jounihat kirjoitti:
Säästäähän tuo luontoakin, kun ihmiset käyttävät rahansa netissä fyysisten tavaroiden sijaan.


Harmi vain, että useimmat joutuvat silti ostamaan maksuun käyviä pisteitä kaupasta netissä toimivan maksukortin puutteessa. Mukana tulee sitten jos jonkinlaista pahvilappusta, "raaputusarpaa" ja pelikoteloa, jotka ovat tosin varmasti edelleen luontoystävällisempää kuin DVD/Blu-ray -levyjen painattaminen, mutta turhaa krääsää tulee silti.

Ei sillä, pidän itsekin suuntauksesta, että saadaan tätä materialisaatiota ja turhaa pakkauskamaa vähän hillittyä, vaikka kauniit kannet ja ohjekirjat ovatkin hyllyssä kivaa katsottavaa.
lainaa

Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova