Tuorein sisältö

Kuuma ruotsalainen artisti helmikuussa Suomeen

16.12.2010 klo 16.52 | Luettu: 2759 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Ruotsin kuumimpiin artisteihin lukeutuvan Salem Al Fakirin piti esiintyä Bloggpriset 2010 -palkintogaalan päätteeksi Helsingin Korjaamolla joulukuun alussa. Gaalayleisö odotti innoissaan Fakirin keikkaa, mutta muusikko itse odotti lentoa Suomeen Tukholman lentokentällä. Lakon vuoksi kaikki lennot lopulta peruttiin ja Fakir joutui jättämään vastentahtoisesti Helsingin keikkansa väliin. Ruotsalaispopparin odotettu keikka kuitenkin saadaan toteutumaan keväällä ja Fakir saapuu esiintymään Korjaamolle keskiviikkona 2. helmikuuta. Keikan liput ovat tulleet tänään myyntiin Tiketissä.

Syyrialaisjuuret omaava Salem Al Fakir aloitti musiikkiuransa viulunsoitolla jo neljävuotiaana. Teini-ikäisenä hän oli jo lapsineroksikin kehuttu viulisti, joka esiintyi konserteissa myös ulkomailla. Laulaja-lauluntekijän ensimmäinen sooloalbumi pop-artistina julkaistiin vuonna 2007 ja This Is Who I Am -levystä tuli heti huikea menestys. Albumi myi platinaa ja Fakir voitti seuraavana vuonna neljä Grammista.

Salem Al Fakirin kolmas levy Ignore This julkaistiin tänä vuonna ja se on myynyt Ruotsissa jo kultaa. Levy johti loppuunmyytyihin kiertueisiin ja Melodifestivalen-vedosta Keep On Walking tuli kesän soitetuin kappale ruotsalaisradioissa.

KEIKKA:
Svenska Talande Klubben presenterar: Salem Al Fakir
Ke 2.2.2011 Helsinki, Korjaamo (Ovet klo 20, ikäraja K-18)

V2.fi | J.A. Kaunisto
< Tim Burtonin outo Te... Christoph Waltz ja R... >

Keskustelut (1 viestiä)

alex

16.12.2010 klo 19.56

ruotsissa on outo nimipolitiikka nykyään
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova