Tuorein sisältö

Uuden Karate Kidin ohjaajalta Bakugan-elokuva

21.12.2010 klo 12.38 | Luettu: 3556 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Bakugan Battle Brawlers on Suomessakin nähty animaatiosarja, jonka oheistuotteista tärkein, eli rihkaman keräilyä vaativa strategiapeli ilmestyi kauppoihin jo ennen sarjaa. Hirviöistä ja niiden kouluttajista kertova Pokémon-kopio on suositumpi Yhdysvalloissa ja Kanadassa kuin synnyinmaassaan Japanissa. Animaatio on vahvasti hengissä, ja kuusten alle kätkeytyy tänäkin vuonna ties mitä asiaan liittyvää - siispä Hollywood tahtoo osingoille.

Universal Studios on kiinnittänyt Harald Zwartin näytellyn elokuvaversion ohjaajaksi. Zwart on nousussa kiitos viime kesän hittileffan The Karate Kid. Aiemmin mies on ohjannut muun muassa elokuvat Agentti Cody Banks ja Vaaleanpunainen pantteri 2.



Lähde: The Wrap

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Seuraavan surutta ta... Jone Nikula taipui F... >

Keskustelut (2 viestiä)

Videopelaaja

Rekisteröitynyt 18.12.2010

21.12.2010 klo 17.26

Nämä ovat jotenkin tyhmän tapaisia jopa lapsille ja toistavat itseään. Huono nykypäivän lastenohjelma ja nyt huono elokuva siis tulossa.
lainaa
pedrospora

21.12.2010 klo 18.17

Videopelaaja kirjoitti:
Nämä ovat jotenkin tyhmän tapaisia jopa lapsille ja toistavat itseään. Huono nykypäivän lastenohjelma ja nyt huono elokuva siis tulossa.

orly, animefanina pakko sanoa kyllä että on niin skeidaa ja rahastusta koko sarja että en ihmettele miksi se on nimenomaan jenkeissä suosittu. Jenkithän eivät laadusta välitä, kunhan on keräilykortteja joilla voi kasvattaa virtuaalipippeliään.
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova