Tuorein sisältö

Jone Nikula taipui Facebookin vaatimuksiin

21.12.2010 klo 14.39 | Luettu: 4844 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Radio Rockin Facebook-ryhmä on tällä hetkellä yksi Suomen suosituimmista fanisivustoista, sillä aktiivisessa ryhmässä on jo yli 100 000 fania. Syksyllä Radio Rockin Jone Nikula lupasi liittyä Facebookiin, kun maaginen 100 000 fanin raja ylittyy. Tänään Nikula lunasti lupauksensa.

Tällä hetkellä Radio Rock on Suomen suosituin mediabrändi Facebookissa, ja kokonaisuudessaan 35. suurin suomalainen Facebook-fanisivusto (epävirallisella listalla www.fanilista.fi).

Radio Rockin Facebook-ryhmä nousi nopeasti yhdeksi Suomen suosituimmista fanisivustoista. Fanit ovat sitoutuneita ja aktiivisia. Fanien halu osallistua lähetykseen Facebook-kommentoinnin ja -tykkäysten muodossa on yllättänyt tekijätiimin, ja tuonut faneja lähemmäksi radion tekijöitä. Faneille Radio Rockin Facebook-sivusto on tullut olennaiseksi osaksi kuuntelukokemusta.

www.facebook.com/asenneonrock

Podcast Jone Nikulan liittymisestä Facebookiin

V2.fi | J.A. Kaunisto
< Uuden Karate Kidin o... Kykykilpailutähti pe... >

Keskustelut (2 viestiä)

Mirr5

Rekisteröitynyt 17.03.2009

21.12.2010 klo 15.39

Facebook pähkinänkuoressa: http://www.youtube.com/watch?v=FCVGu6oB3R8 (nsfw)
lainaa
provisio

23.12.2010 klo 06.24

Ja silti ihan paska kanava noin yleensä ottaen. Esim. joka vxxxn kerta sama biisi artistilta, jolla esim. 20 albumin tuotanto. Ymmärrän ylikansallisten levy-yhtiöidenkin painostuksen soittolistojen pakkoformaatissa, mutta todellista diversiteettiä päivittäiseen kuunteluun ei saada vaikka vetäisi vasaralla pallit paskaks, niinkö sliipparit vanhalla levyllään! Spotify ja muutama ärsyttävä mainos välillä. Ainakin voi valittaa vaan itelleen. Kunnon radiokanavaa on varmaan oikeasti mahdotonta tehdä, vaikka ylekin on mafian ja x:än kanssa lähellä seikkaillutkin..;)
lainaa

Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova