Tuorein sisältö

Entinen Dream Theater -rumpali uuteen progen superbändiin

04.01.2011 klo 00.06 | Luettu: 4813 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Hiljattain Dream Theaterista lähtenyt Mike Portnoy (Dream Theater, Transatlantic), Steve Morse (Deep Purple, Dixie Dregs), Neal Morse (Transatlantic, Spock's Beard), Dave LaRue (Dixie Dregs) ja Casey McPherson (Alpha Rev, Endochine) ovat yhdistäneet voimansa todelliseksi progen superkokoonpanoksi. Vielä nimeä vailla oleva ryhmä on parhaillaan studiossa ja rieskaa on tarkoitus saada markkinoille kuluvan vuoden aikana.

Neal Morsen mukaan kaikki alkoi viime keväänä hänen ja Steve Morsen yhteistyökokeilun tuloksena. Luvassa on ennalta suunnittelematonta ideoiden vaihtoa ja todennäköisesti erilaista jälkeä kuin vaikkapa Transatlantic tai Neal Morsen soolotuotokset.

Kokoonpano pääsee alkuun muutamasta demosta, jotka Steve ja Neal Morse saivat aikaiseksi viime keväänä. Aluksi luvassa on kymmenen päivän studiosessio, jonka jälkeen katsotaan, mitä on saatu aikaiseksi. Albumille ei aseteta tiukkoja valmistumisaikatauluja - homma elää ja kiireiset soittomiehet saattavat joutua venyttämään aikatauluja...

V2.fi | J.A. Kaunisto
< Dream Theater aloitt... Ronnie James Dion le... >

Keskustelut (1 viestiä)

KTRP

04.01.2011 klo 00.28

2011 tuntuu nyt enemmän mahtavalta \o/
lainaa

Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova