Tuorein sisältö

Ronnie James Dion leski puhuu rokkarin viimeisistä hetkistä

04.01.2011 klo 00.09 | Luettu: 4034 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Revolver magazinen haastattelussa viime vuonna syöpään kuolleen Ronnie James Dion leski Wendy Dio on kertonut yksityiskohtia Ronnien viimeisen viikonlopun tapahtumista.

- 14.5.2010, Ronnien kuolinviikonlopun perjantaina, olin jo lähdössä muistaakseni Chicagoon. Ronnie tunsi olonsa kuitenkin huonoksi. Ehdotin, että menisimme sairaalaan. Lääkäri olikin heti sitä mieltä, että Ronnien piti jäädä osastolle. Vielä tuossa vaiheessa Ronnie oli sitä mieltä, että voisin lentää Chicagoon. Jäin kuitenkin hänen luokseen...onneksi. Pian alkoivat todella voimakkaat kivut. Kipu oli pahinta, mitä hän oli joutunut kokemaan. Ronnielle annettiin reilusti morfiinia ja arviolta kolmen annoksen jälkeen Ronnie oli melkein koomassa. Hän tuli tajuihinsa pari kertaa mutta kuoli lopulta sunnuntaina.

- Loppuvaiheessa kommunikointi ei enää onnistunut. Siis, pidin häntä kädestä ja kysyin häneltä asioita...sain vastaukseksi kädenpuristuksen. Morfiinin vaikutuksen alkaessa hiipua, ennen seuraavaa pistosta, hänen kanssaan pystyi kommunikoimaan hetken aikaa. Mutta se oli hyvin raskasta. Paikalla oli noin 30 henkeä, Ronnien parhaat ystävät olivat paikalla viimeisinä hetkinä.

Ronnie James Dio kuoli 16.5.2010 67-vuoden ikäisenä.

V2.fi | J.A. Kaunisto
< Entinen Dream Theate... Jason Statham äijäil... >

Keskustelut (2 viestiä)

jonvonrox

04.01.2011 klo 00.26

Toivottavasti tätä ei nyt mielletä "viihdeuutiseksi".
lainaa
Mikko

Moderaattori

Rekisteröitynyt 30.03.2007

04.01.2011 klo 09.50

Viihdeuutinen on uutinen viihteen maailmasta, Dio oli viihdetaiteilija. Eivät kaikki viihdeuutiset ole itsessään viihdettä.
lainaa

Kirjoita kommentti




V2.fi Instagramissa
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova