Tuorein sisältö

Samuli ja Jippu yhdessä lauteille

19.01.2011 klo 15.05 | Luettu: 2988 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Jipun ja Samuli Edelmannin duettoalbumi Pimeä onni julkaistiin marraskuussa 2010 ja sitä on myyty yli 25 000 kappaletta. Albumin toinen single Pimeä onni on tällä hetkellä Suomen radioiden kolmanneksi soitetuin kappale. Suuren kysynnän vuoksi artistit esiintyvät yhdessä "Ilta Jipun ja Samulin kanssa" -konsertissa 2.4.2011 Espoon Barona Areenalla.

Pimeä onni on Samuli Edelmannin 13. pitkäsoitto, ja hänen kattava uransa kotimaisella viihdekentällä hakee vertaistaan. Samuli on suosittu näyttelijä ja mies monen hienon laulutulkinnan takana. Hänen suurimpia hittejään ovat mm. Ihana valo (Sinä olet aurinko), Sininen sointu, Kaikki tahtoo ja Enkelten tuli.

Jipulle duettolevy on uran kolmas albumi. Paljon puhuvissa lauluissaan Jippu käsittelee arjen rosoisuutta unohtamatta elämää kantavia tarinoitaan rakkaudesta ja läheisyyden kaipuusta. Jipun molemmat sooloalbumit ovat myyneet kultaa.

Konsertissa kuullaan otoksia yhteiseltä Pimeä onni -albumilta, sekä kummankin omaa soolotuotantoa vuosien varrelta. Orkesterin johdosta vastaa, levyn tuottajanakin toiminut Leri Leskinen.


V2.fi | J.A. Kaunisto
< Ja parhaan ruotsalai... Kotiteollisuus teki ... >

Keskustelut (2 viestiä)

toistoa

19.01.2011 klo 18.05

Eihän sinne lauteille kohta enää mahdu ketään kun siellä jo Sarat ja Jiput ja Samulikin.
lainaa
espoofag

19.01.2011 klo 19.21

Anteeksi, mutta Barona Areena on nykyään Ratiopharm Areena.
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova