Tuorein sisältö

Marvelin Musta pantteri kehrää jälleen

21.01.2011 klo 01.29 | Luettu: 3741 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Iät ja ajat suunnitteilla ollut elokuva Marvelin supersankarista Mustasta pantterista (Black Panther) on jälleen ajankohtainen. Mark Bailey on palkattu rustaamaan käsikirjoitus. Bailey on erikoinen valinta, sillä hän on aiemmin kirjoittanut sellaisia dokumentteja kuin Pandemic: Facing AIDS ja Ghosts of Abu Ghraib, joka kertoo sotavankien kohtelusta.

Mustaa pantteria pidetään ensimmäisenä tummaihoisena supersankarina. Fiktiivisen afrikkalaisen valtion kuningas T'Challa hoitelee trikoohommia yliluonnollisten reaktioidensa ja erinomaisten taistelutaitojensa avulla.

Rooli saattaa hyvinkin mennä Djimon Hounsoulle. Hounsou on liikkunut huhuissa ja hän toimii hahmon ääninäyttelijänä Mustan pantterin omassa piirrosarjassa. Kun 90-luvulla suunniteltiin Indiana Jonesin henkistä seikkailua, pääosaan kaavailtiin Wesley Snipesia.

Elokuvaa valmistelee Marvel Studios, joten se tulee sijoittumaan samaan jatkumoon kuin Iron Manin seikkailut ja tulevan kesän elokuvat Thor ja Captain America: The First Avenger.

Lähde: Hollywood Reporter

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Jenkkirock pelasti n... Will Smith laittaa t... >

Keskustelut (1 viestiä)

Vincent

21.01.2011 klo 09.40

Jos minä saisin päättää niin rooli menisi Will Smithille
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova