Tuorein sisältö

Will Smith laittaa toisenkin kakaransa kierrätykseen

21.01.2011 klo 01.50 | Luettu: 4575 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Will Smithin poika Jaden Smith on ehta elokuvatähti itsekin kiitos viime kesän The Karate Kidin, joka palkittiin kiitoksilla ja käteisellä. Elokuva on uusi versio 80-luvun klassikosta (jossa oikeasti harrastettiin karatea eikä kung fu'ta).

Smithin kymmenvuotias tytär Willow Smith kärkkyy vastaavaa tilaisuutta. Sony Pictures ja tuottajaisä Will suunnittelevat uutta versiota 80-luvun musikaalista Annie, jonka nimirooli on menossa Willow'lle. Tässä vaiheessa ei ole päätetty, minkä verran musikaalia aiotaan modernisoida, mutta räppäri Jay-Z neuvottelee säveltäjän pestistä.

Willow'n ja Jadenin äiti Jada Pinkett Smith, näyttelijä hänkin, toimi Karate Kidin tuottajana, mutta hänestä ei ole puhetta tapauksessa Annie.

Willow nähtiin pienessä roolissa isänsä elokuvassa I Am Legend. Hän myös tähdittää seuraavanlaista musiikkivideota:



Lähde: Variety

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Marvelin Musta pantt... District 9:n ohjaaja... >

Keskustelut (3 viestiä)

Demonoid

Rekisteröitynyt 13.08.2007

21.01.2011 klo 17.49

Katsoin karate kidin ensimmäisen puoliskon hirvityksellä että kuinka pahoja ''afro-amerikkalais''-vitsejä elokuvassa on, typeriä, mutta ei liian kliseisiä jne. Mutta Annie... Jessus. Willow smith? Inhoan tyttöä jo yhden singlen perusteella.
''I see a old movie and i want to paint it black''...
lainaa
booring

22.01.2011 klo 11.08

olen pitänyt Will Smithistä tähän asti mutta tämä vanhojen klassikkojen uudelleenlämmittely sukulaisilla menee ihan liian pitkälle. keskittyisi vain näyttelyyn uusissa hiteissä. ihan hyvin noi lapset olivat I am Legendissa ja Pursuit of Hapinessissä
lainaa
asdfagsdfgdgfas

22.01.2011 klo 12.50

10-vuotias...? Huhhuh. Antaisivat lasten olla lapsia.
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova