Tuorein sisältö

The Matrix 4 ja 5 nostavat toimintaleffat uudelle tasolle?

24.01.2011 klo 00.40 | Luettu: 17944 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Uutiset, jotka perustuvat näyttelijöiden lausuntoihin, jotka on lausuttu radio-ohjelmassa tai pienessä tilaisuudessa, paljastuvat monesti potaskaksi. Nimimerkki "El-Nino" väittää kuulleensa mehukkaita paljastuksia Keanu Reevesiltä, joka piti puheen lontoolaisessa koulussa.

Reeves on hiljattain tavannut Wachowskin ohjaajasisarukset. Wachowskit ovat luonnostelleet kahden elokuvan mittaisen käsikirjoituksen, joka jatkaa The Matrix -trilogian tarinaa. Reevesin on tarkoitus palata näyttelemään Neo'a. Wachowskit ovat keskustelleet 3D-guru James Cameronin kanssa 3D:n hyvistä ja huonoista puolista. Reeves lupailee, että tarkoitus on saada aikaan elokuva, joka on yhtä vallankumouksellinen toimintaleffojen lajityypille kuin ensimmäinen The Matrix.

Wachowskit puuhastelevat parhaillaan romaanin Pilvikartasto (Cloud Atlas) elokuvaversion parissa. Vasta tämän projektin jälkeen Reeves ja ohjaajat palaavat asiaan.

Reevesin mukaan Wachowskit ovat myyneet futuristisen Robin Hood -käsikirjoituksen studiolle Warner Bros. hulppeaan hintaan. Tämänkin elokuvan on tarkoitus olla jonkinlainen edistysaskel tehoste-elokuvien historiassa. Reevesin mukaan Will Smith on kiinnitetty Robin Hoodiksi.

Bill and Ted 3 on yhä suunnitteilla. Reeves valmistautuu parhaillaan kolmiulotteisen korkealla ikärajalla varustetun samuraielokuvan kuvauksiin.

Toistaiseksi mainittuja asioita on pidettävä huhuina. Tapaukset Pilvikartasto, Will Smith Wachowskien Robin Hoodina ja Bill and Ted 3 ovat tuttuja aiemmistakin paljastuksista ja juoruista, joten jotakin pohjaa El-Ninon höpinöillä on.

Lähde: Ain't It Cool News

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Testaa uusi Kotiteol... Poison-tähti sydänle... >

Keskustelut (8 viestiä)

whaat

24.01.2011 klo 04.07

Wachowskin sisarukset? wtf? onks mult menny jotain nyt ohi? Minä kun luulin kavereita miehiksi...
Anyway ,veikkaan uutista potaskaksi nuiden matrixien osalta...
lainaa
IMDBtietää

24.01.2011 klo 05.07

Sisaruksilla voidaan Suomessa tarkoittaa mies, että naispuolisia henkilöitä. Siskokset ja veljekset ovat eri asia.Wachowskit jotka kirjoittivat Matrixin ovat Andy ja Lana Wachowski, eli toinen on mies ja toinen nainen.
lainaa
mmm

24.01.2011 klo 07.01

whaat, idiootti.
lainaa
CJ_Sneek

Rekisteröitynyt 15.07.2007

24.01.2011 klo 07.16

Larry Wachowski eli toinen noista veljeksistä muutti itsensä naiseksi.
lainaa
justlol

24.01.2011 klo 13.16

A new agent has born, the war has started again and Neo is resurrected

Vai alkaako se uusi kierros josta arkkitehti puhui? Tavallaan tehdään jo nyt remake Matrixeista mutta kakkos ja kolmosleffaa yhdistellään
lainaa
Cell

Rekisteröitynyt 15.08.2009

24.01.2011 klo 15.31

Olisi kyllä aika hienoa jos Bill and Ted elokuvasta tulisi jatko osa
lainaa
BillFckingTed

24.01.2011 klo 21.30

Cell kirjoitti:
Olisi kyllä aika hienoa jos Bill and Ted elokuvasta tulisi jatko osa


Ah niitä kultaisia nuoruuden aikoja kun nuo leffat tuli tuli telkasta ja nauhoitettiin kasetille. Tämä olisi vastine pelin Duke Nukem Foreverille. Toivotaan että viel tulee joskus :)
lainaa
Jari-Pee

Moderaattori

Rekisteröitynyt 30.03.2007

25.01.2011 klo 08.17

Kirjoitan ihan vain tähän kommenttikenttään, että uutinen on Reevesin edustajien mukaan täyttä potaskaa, kuten arvata saattoi. Pitäisi oppia laittamaan jo otsikkoon sana "Huhu", kun huhu on selvästi vain huhua. Ainakin minua ärsyttävät ne tästä samasta huhusta kirjoitetut uutiset, jotka väittävät huhua faktaksi ihan ilman kritiikkiä ja kysymysmerkkiä.
lainaa

Kirjoita kommentti




V2.fi Instagramissa
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova