Tuorein sisältö

Stephen Kingin Tukikohta elokuvaksi

01.02.2011 klo 10.35 | Luettu: 4854 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Yksi Stephen Kingin kiitellyimmistä romaaneista, Tukikohta (The Stand) päätyy viimein valkokankaille. Elokuva on ollut suunnitteilla aiemminkin ja aiheesta on tehty minisarja ja sarjakuva.

Warner Bros. ja CBS Films aloittavat keskustelut ohjaajien ja kirjoittajien kanssa lähiaikoina. Sitä ei ole päätetty, tehdäänkö aiheesta yksi elokuva vai useampia. Tukikohta on lopullisena versiona yli 1000 sivua pitkä. King on mukana projektissa määrittelemättömässä roolissa.

Tukikohta on tarina hyvän ja pahan taistelusta Yhdysvalloissa viruksen tuhottua enimmän väestön. Kulttimainettakin nauttivaa romaania pidetään yhtenä lajityypin peruspilareista.

Kingin toinen suurprojekti, romaanisarja Musta torni (jolla on kytköksiä Tukikohtaan) on kääntymässä elokuvatrilogiaksi. Elokuvien välillä tapahtumia syvennetään minisarjoissa.

Lähde: Hollywood Reporter

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Nirvana-kaksikko soi... Battle Angel Alita /... >

Keskustelut (4 viestiä)

ei_hyvä

01.02.2011 klo 10.55

Musta torni nyt olis sellanen jota odottaskin trilogiana, on se niin hyvä, mutta tukikohdasta on jo minisarja, niin aika turhaan siitä vielä mitään rupusta parintunnin elokuvaa kannattaa alkaa tekemään.
lainaa
Rautamaha

Rekisteröitynyt 20.12.2008

01.02.2011 klo 12.14

The Standissa on enemmän kyse mummosta, joka asuu maissipellolla olevassa mökissä, ja oudosta hyypiöstä joka seisoo maissipellossa. Sivujuonena eri ihmiset matkustelevat eri paikkoihin.
lainaa
Jeah

01.02.2011 klo 18.21

Aivan perkeleen hyvä kirja kyseessä, toivottavasti tulisi kaksiosaisena, jotta saataisiin monet kirjan tapahtumat valkokankaalle. Minisarja on myös kyllä ihan hyvä. Eikös tuo Mustan tornin "paha setä" ja Tukikohdan Randall Flagg (Rautamahan "outo hyypiö") ole sama henkilö? Näin muistelisin.
lainaa
Rautamaha

Rekisteröitynyt 20.12.2008

01.02.2011 klo 18.46

Jeah kirjoitti:
Eikös tuo Mustan tornin "paha setä" ja Tukikohdan Randall Flagg (Rautamahan "outo hyypiö") ole sama henkilö? Näin muistelisin.


On.
lainaa

Kirjoita kommentti




V2.fi Instagramissa
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova