Tuorein sisältö

Battle Angel Alita / Gunnm on yhä James Cameronin takaraivossa

01.02.2011 klo 11.14 | Luettu: 3182 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Jos Avatar olisi tienannut hieman vähemmän kuin 2 miljardia euroa (2,8 miljardia dollaria), pitkään lupailtu Battle Angel Alita saattaisi olla James Cameronin seuraava ohjaus. Battle Angel Alita - tai alunperin Gunnm - on yhdeksänosainen mangasarjakuva, joka sijoittuu synkkään tulevaisuuteen ja kertoo muistinsa menettäneen kyborginaisen tarinan.

Avatarin jatko-osat pitävät Cameronin kiireisenä seuraavat 5 vuotta. Cameron on silti niinkin kiinnostunut Alitasta, ettei hän tahdo antaa elokuvaa kenenkään muun ohjattavaksi - tämä ei välttämättä ole hyvä uutinen sarjakuvan hätäisimmille ystäville. Cameronin elokuva noukkii materiaalinsa neljästä ensimmäisestä osasta. Tarinan pääpiirteiden ohella Cameron lupaa käsitellä sarjan futuristista, väkivaltaista urheilulajia.

Tähän tietoon Avatarin jatko-osat saapuvat teattereihin 2014 ja 2015. Battle Angel Alita saattaa siis olla ensimmäinen elokuva, joka on luvattu vuodelle 2017, tai 2018, tai ehkei leffa ole ilmestyessään sci-fiä lainkaan.

Lähde: Collider

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Stephen Kingin Tukik... Maailman ensimmäinen... >

Keskustelut (2 viestiä)

Dix-Tracys

Rekisteröitynyt 22.04.2007

01.02.2011 klo 12.48

Minä arvostaisin enemmän, että tästä mangasta tehtäisiin sarja kuin elokuva, mutta luotan mestari-Cameroniin. Vaikka Avatar oli lällyttelyä, niin olihan se rautaisella ammattitaidolla tehtyä viihdyttävää rahastusta.
lainaa
PKs

01.02.2011 klo 12.56

Odottanut Gunnm leffaa siitä asti, kun aloin lukemaan sarjaa. OVAhan tästä jo tehtiin, mutta jaksot olivat vähän luokatttomia. Toivotaan vaan että elokuva ei mene pahasti 3d kikkailun puolelle. 2018? Avatarien on parempi olla hyviä, jossa noin paljon venyy.
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova