Tuorein sisältö

Katja Ståhl kommentoi viisuja

03.02.2011 klo 16.27 | Luettu: 1962 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Katja Ståhl ja Harri Hakanen kommentoivat Suomen Euroviisukarsinnan finaalilähetystä Ylen netissä...

Suomen edustaja vuoden 2011 Eurovision laulukilpailuun valitaan lauantaina 12. helmikuuta Turussa, Caribia-areenassa. Suoraa finaalilähetystä on mahdollista seurata Ylen nettisivujen kautta vaihtoehtoselostuksen kera klo 19.50-22.00.

Musiikin ja viihteen monitoiminainen, mm. Talent-kilpailun tuomaristosta tuttu Apulanta Oy:n johtaja Katja Ståhl sekä yhtenä Rock Suomi -sarjan tekijöistä Kultaisella Venlalla palkittu musiikkitoimittaja Yleisradiosta Harri Hakanen ruotivat kilpailuesityksiä omaan persoonalliseen tyyliinsä. Myös katsojat voivat osallistua nettilähetykseen Facebookin YLE Euroviisut -sivustolla - kommentit tulevat näkyviin nettilähetykseen.

- Aikomus on kommentoida esityksiä "aitous palkitaan" -asenteella. Vaikka ei onnistuisikaan, mutta vetää koko olemuksellaan shown läpi, niin kiitoksen sana kuuluu meikäläiseltä, lupaa Ståhl ja jatkaa: Takki auki ei saa mitään sympatioita!

Finaalia voi seurata tuttuun tapaan myös TV2sta ja Radio Suomesta. Lisäksi finaali on katsottavissa Areenan ja eurovision.tv:n kautta ympäri maailmaa. Tv-lähetyksen juontavat Jaana Pelkonen ja Tom Nylund. Radio Suomessa finaalia selostaa Sanna Kojo.


V2.fi | J.A. Kaunisto
< DiCaprio ei muuta te... Hollywoodin ökyporho... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova