Tuorein sisältö

Hyvää tekevä Musta Enkeli tenttaa tähtiä

17.02.2011 klo 00.02 | Luettu: 2716 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Jussi Aaltonen tamperelaisesta Mustat Enkelit – yhtyeestä haastattelee maamme ykkösartisteja TV sarjassa, joka esitetään Tampereen kaapeliverkossa Wave 100- kanavalla keväällä.

Sarjassa esiintyvät tähtivieraat, joista ensimmäisinä Suvi Teräsniska ja Pate Mustajärvi. Sarja alkaa maaliskuussa.

Uusi Wawe 100 -kanava tavoittaa 110 000 kaapelitaloutta. Puolen tunnin pituisissa jaksoissa kuvataan ihmisläheistä artistin elämää. Mikä onkaan se artistin rakkain esine..?

Kukin artisti tuo haastatteluun mukanaan esineen, johon liittyy jokin tarina muusikon urasta, bändistä tai faneista. Artisti kertoo siitä haastattelussa henkilökohtaisen tarinan.

Ohjelman tarkoituksena on, että esine on huutokaupattavana (huuto.net) ja siitä saatavat varat tilitetään täysimääräisenä nuorten psykiatrisen hoidon hyväksi.

Jussi Aaltonen ja ohjelman tuotantotiimi ovat päättäneet että kohteena on Tampereen yliopistollisen sairaalan erityisen vaikeahoitoisten alaikäisten yksikkö, johon nuoria saapuu ympäri maata.

Kunkin esineen huutokauppa kestää kaksi viikkoa. Huutokaupan rinnalla ja sen jälkeen kulkee normaali varainkeräys, johon kaikki voivat osallistua.V2.fi | J.A. Kaunisto
< 300 jatkuu Guy Ritch... Nightwishin Anette O... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova