Tuorein sisältö

Star Trekiin nerokas konna - mutta kuka on Kirk?

10.10.2007 klo 23.23 | Luettu: 2095 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Eric Bana (Munich, Hulk) on "Nero" - australialaisnäyttelijä on kiinnitetty yhdennentoista Star Trek -elokuvan konnan rooliin. J. J. Abramsin ohjaamassa uudessa näkemyksessä klassikkosarjasta näyttelevät myös Zachary Quinto (nuori Spock), Leonard Nimoy (vanha Spock), Anton Yelchin (Chekov) ja Zoë Saldaña (Uhura).

Abrams on saattanut löytää myös kapteeni Kirkinsä. Verrattain tuntematon Chris Pine käy roolin tiimoilta neuvotteluita, mutta on samaan aikaan ehdolla George Clooneyn vastapariksi elokuvaan White Jazz. Elokuvien kuvausaikataulut menevät tällä hetkellä ristiin.

Abrams on ilmaissut halunsa sijoittaa elokuvaan myös alkuperäisen Kirkin, William Shatnerin, mutta vain mikäli se on käsikirjoituksen kannalta yhtä loogista kuin kaksi Spockia.

Lähde: The Hollywood Reporter

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Kultaisesta Kompassi... Varokaa homokaasua!... >

Keskustelut (1 viestiä)

Kungfutse

Moderaattori

Rekisteröitynyt 04.04.2007

11.10.2007 klo 14.19

Käsittääkseni Stargate: Atlantiksesta tuttu Paul McGillion (Carson Becket) olisi myös ehdolla Montgomery Scott:n (Scotty) rooliin jo aiemmin väläytelly James McAvoyn lisäksi

Ainakin ulkonäkönsä ja aksenttinsa puolesta valinta osuisi nappiin ja McGillion on myös James Doohanin (originaali Scotty) pojan suosikkivaihtoehto.
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova