Tuorein sisältö

Tuomas Holopainen ei halua Nightwish-elokuvaan rallienglantia

24.02.2011 klo 00.17 | Luettu: 5191 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Tuoreessa haastattelussa Nightwish-pomo Tuomas Holopainen on puhunut tulevasta Imaginarium-leffaprojektista. Bändi aikoo tehdä uuden albumin pohjalta myös elokuvan.

Tuomaksen mukaan näyttelijöiden etsintä on parhaillaan menossa. Työ jää pitkälti ohjaajan ja tuotantoyhtiö Solar Filmsin vastuulle. Holopaisen tavoitteena on löytää "tuoreita naamoja". Luonnollisesti olisi hyvä, jos näyttelijöiden äidinkielenä olisi englanti - "rallienglanti" ei kuulemma sovi Nightwish-leffan tyyliin.

Bändi esiintyy myös itse omassa elokuvassaan - tarkoitus on soittaa leffassa muutama biisi. Lisäksi Nightwishin jäseniä nähdään pienissä rooleissa mutta päärooleissa ovat muut naamat. Leffan pituudeksi Holopainen arvelee ainakin 80 minuuttia.

Tuomaksen mukaan elokuvan rahoituksen saaminen on ollut enemmän kuin haastavaa. Mies ei ollut kuitenkaan missään vaiheessa valmis luopumaan ideastaan - pelkän albumin julkaiseminen olisi tuntunut luovuttamiselta. Bändi seisoo tiukasti hankkeen takana ja siksi jannut ovat valmiina ottamaan ison taloudellisen riskin.

Elokuvan musiikki ja studioalbumi tulevat musiikillisesti hieman eroamaan toisistaan. Erot tulevat olemaaan kuitenkin pieniä.


V2.fi | J.A. Kaunisto
< Grindcoren uranuurta... Bill Murray VS. Haam... >

Keskustelut (3 viestiä)

Heqq

24.02.2011 klo 23.23

up in the ass of timo
lainaa
grew

25.02.2011 klo 02.01

LOL on kommentoitu mut ei viestit mene sensuurista läpi jos sanoo et kaverit ovat vaan kopiokonevastaavia... ON MUUTEN SELLANEN SIVUSTO MIKÄ LYKKÄÄ BOIKOTTIIN SAMANTEIN..... :D
lainaa
qvads

27.02.2011 klo 03.58

brad bittiolis hyvä näyttelijä tai cartman harmi kun kopoitava lähti muille maille laitumille
lainaa

Kirjoita kommentti




V2.fi Instagramissa
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova