Tuorein sisältö

Bill Murray VS. Haamujengi 3, erä 27

24.02.2011 klo 00.40 | Luettu: 6090 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Aikamme suuria jännitysnäytelmiä on se, aikooko Bill Murray lukea Haamujengi 3:n käsikirjoituksen. Teksti on lojunut Murrayn pöydällä (tai jossakin) jo kuukausia.

Radiopersoona Howard Stern on viimeisin Murrayta haastatellut taho. Kysyttäessä Murray myöntää olevansa sillä kannalla, että Haamujengi on aikansa elänyt idea. Murray ei ota järin vakavissaan studion toiveita, kun perimmäisenä tarkoituksena on myydä leluja. Murray piti Haamujengi 2:sta ideointi- ja käsikirjoitusvaiheessa, mutta pettyi lopputulokseen.

"Ennen olin voimavara, nyt olen ongelma", Murray kommentoi tilannetta. Käsikirjoitus on jossakin, Murray ei ole sitä lukenut ja hän on asian johdosta pahoillaan, koska hän ei tahdo loukata kollegoita. Luku-urakka ei kuitenkaan ole päällimmäisenä hänen mielessään.

Tilanteessa on se omituinen piirre, että Murray on välinpitämättömyydestä huolimatta onnistunut juhlimaan kuuluisaa roolisuoritustaan pelissä Ghostbusters: The Video Game, elokuvassa Zombieland ja gaalassa Scream Awards, josta oheinen kuva on peräisin.

Lähde: Screen Rant

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Tuomas Holopainen ei... Rutger Hauer jahtaa ... >

Keskustelut (2 viestiä)

Mikko

Moderaattori

Rekisteröitynyt 30.03.2007

24.02.2011 klo 14.30

Hassua, koska Murray oli tosiaan mukana innokkaasti GB-pelissä, ja se kuului mainiosta roolistakin.
lainaa
a_Sniper

Rekisteröitynyt 20.01.2008

25.02.2011 klo 11.14

Ei taida vaa saada riittävästi liksaa kolmos osan tekemisestä :\
lainaa

Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova