Tuorein sisältö

Mark Wahlberg suunnittelee jatkoa Taistelijalle

16.03.2011 klo 18.07 | Luettu: 4638 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Mark Wahlberg treenasi vuosia, ennen kuin Oscar-palkittu nyrkkeilyelokuva Taistelija (The Fighter) lopulta sai vihreää valoa. Wahlberg ei ole päässyt projektista yli, vaan hän tahtoo jatko-osan.

Nyrkkeilypiireissä "Irish" Micky Ward tunnetaan kolmesta ottelusta, jotka hän kävi Arturo Gattia vastaan. Wardia näytellyt Wahlberg ei tahdo tehdä viittä jatko-osaa Rocky-tyyliin, mutta elokuva näistä otteluista kiinnostaa.

Wahlbergin mukaan asiasta käydään keskusteluita. Mies uskoo, että alkuperäiset näyttelijät lähtevät mukaan, koska ensimmäinen elokuva oli myönteinen kokemus. Suunnitelmat ovat kuitenkin vasta alussa.

Christian Bale voitti Oscarin Wardin velipuolen roolista ja Melissa Leo veljesten äidin roolista.

Lähde: Entertainment Weekly

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Daredevil Twilight-o... Children Of Bodom ki... >

Keskustelut (3 viestiä)

Kick_ASS

16.03.2011 klo 19.44

Toissapäivänä tuli katottua ja on kyllä sanottava että ei missään nimessä kannata rueta tekemään mitää jatko-osaa! Se kusis kuitenki taas kuten kaikkien loistoelokuvien jatko-osat! Elokuva oli todella laadukasta draamaa, ei missään nimessä pidä rueta rahastamaan!!
lainaa
jori

17.03.2011 klo 08.58

The Fighter oli hyvä leffa,vaikka juurikin Markymark oli näyttelijöistä ehdottomasti heikoin lenkki.Outoa minusta vaan oli että Micky Wardista tehtiin leffa ilman että Gatti-matseja nähtiin.Ne otteluthan teki äijästä legendan.Eli kai jatko-osalle tilausta olisi,pitäisi vaan joku juoni keksiä kolmen matsin ympärille..
lainaa
Pacman

17.03.2011 klo 19.00

Oli yllättävän paska elokuva. Odotin hyvää koska sitä kuulin.. Nyrkkeily oli hyvin heikkoa, ja kliseitä oli helvetisti. Jostain syystä kuuluisinta matsia, eli Mickey Ward vs Arturo Gatti 1 ei ollut mukana... Perkele. Ei jatko-osia kiitos.
lainaa

Kirjoita kommentti




V2.fi Instagramissa
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova