Tuorein sisältö

Kotimaan rokkarit auttavat Japanin katastrofin uhreja

18.03.2011 klo 10.49 | Luettu: 3034 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Maamme eturivin artistit keräävät varoja Japanin katastrofin uhreille Tavastialla sunnuntaina 27. maaliskuuta. Pelasta Punainen Pallo -hyväntekeväisyyskonsertissa esiintyvät Michael Monroe, Jenni Vartiainen, Paleface, Ismo Alanko, Von Hertzen Brothers ja Tuomari Nurmio. Pääsylippujen tuotto ohjataan suoraan Suomen Punaisen Ristin kautta Japanin apua tarvitseville.

Liput konserttiin ovat juuri tulleet myyntiin Tiketissä. Liput 25 euroa. Konserttia voi seurata myös YleX Areenan nettistreamin kautta osoitteessa ylex.fi – nettistream on maailmanlaajuinen.

Idea hyväntekeväisyyskonsertista syntyi paljon Japanissa kiertäneen Michael Monroen ja hänen bänditovereidensa mielessä, kun uutiset maan tilanteesta levisivät ja kokonaiskuva terävöityi viimeaikaisen uutisoinnin myötä.

Suomen Punaiselle Ristille lahjoitetut varat annetaan Japanin Punaisen Ristin avustustyöhön.

V2.fi | J.A. Kaunisto
< Saunaan lisää nimiä... Astetta pervompi näy... >

Keskustelut (2 viestiä)

rakkari

18.03.2011 klo 12.45

Ihan kun japskeilla ei olis omasta takaa rahaa. Me ostetaan niiden autoja, telkkareita ja pleikkareita kaiken aikaa joten eiköhän siinä ole maksua tarpeeksi. Japskit eivät kuitenkaan länkkärituotteita huoli. Nokiakin lahjoitti 300k (yhtä paljon kuin Sony) vaikka mokomat eivät osta nokialaisia ollenkaan ja Nokia on joutunut täysin vetäytymään sieltä. Mun puolesta saa tulla core meltdown.
lainaa
perato

Moderaattori

Rekisteröitynyt 10.04.2007

18.03.2011 klo 12.54

Nuo rahathan ei siis mene "japanilaisille" vaan punaisen ristille joka järjestää apua japanilaisille kun niiden omat organisaatiot ei siihen kykene katastrofin mittavuuden takia. Totta se kuitenkin on, että aika "vähän" siellä ulkomaista rahaa tarvitaan muutenku tässä alkuvaiheessa, kun ihmisiä vielä pelastetaan ja majotetaan lyhyen aikavälin majotuksiin.
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova