Tuorein sisältö

Jalometalli julkisti lisää nimiä, viimeinen mahdollisuus nähdä Cathedral

26.03.2011 klo 10.46 | Luettu: 1838 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Jalometalli-festivaalin ohjelmisto on täydentynyt neljällä uudella esiintyjäkiinnityksellä, joista valovoimaisin on brittiläinen doom/stoner-suosikki Cathedral. Kattausta täydentävät lisäksi ruotsalainen Entombed, brittiläinen Evile sekä Jalometalli Winterfestissäkin nähty kotimainen erikoisvieras A.R.G.

Kymmenvuotista taivaltaan juhlivan Jalometallin esiintyjiksi ovat aikaisemmin varmistuneet brasilialainen Sepultura, saksalainen Sodom, amerikkalainen Exhumed sekä ruotsalaiset Grand Magus ja Nifelheim.

Jalometallia taotaan 12.–13. elokuuta vanhaan tapaan Club Teatrian ympäristössä. Lisää esiintyjäjulkistuksia on luvassa piakkoin kevättalven aikana.

Cathedral on ilmoituksensa mukaan tulossa piakkoin 21-vuotisen uransa päätepisteeseen. Yhtyeen keulakuva Lee Dorrian on ilmoittanut, että bändi julkaisee ensi vuonna uransa kymmenennen ja viimeiseksi jäävän albumin. Jäähyväisiä vietetään kuitenkin osittain jo tämän vuoden puolella, sillä Jalometallin-keikka on bändin uran viimeinen ja tämän vuoden ainoa esiintyminen Suomessa.

Kahden päivän liput elokuun Jalometalliin ovat myynnissä Lippupalvelussa, Tiketissä ja Oulun Levykauppa Äxässä. Liput maksavat 67 euroa. Yhden päivän liput tulevat myyntiin keväällä, kun kaikki esiintyjät ja päiväkohtaiset aikataulut on saatu sovittua. Festivaali on sallittu kaiken ikäisille.


V2.fi | J.A. Kaunisto
< Jim Carrey tanssitta... Aston Martinilta läp... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




V2.fi Instagramissa
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova