Tuorein sisältö

Russell Crowe rusikoi supersankarit ojennukseen?

29.03.2011 klo 09.57 | Luettu: 2971 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Ohjaaja-kirjoittaja Adam McKay suunnittelee ultraväkivaltaiseen sarjakuvaan The Boys perustuvaa elokuvaa. Käsikirjoitus on yhä kesken, eikä elokuvalla ole takanaan studiota, mutta McKay keskustelee jo näyttelijöiden kanssa ja pohtii, pitäisikö leffan olla kolmiulotteinen.

The Boys kertoo häikäilemättömistä agenteista, jotka pitävät kurissa maailman supersankarit. Russell Crowe saatetaan nähdä päähenkilönä, joka tunnetaan nimellä Billy Butcher. Superhenkilö on tappanut Billyn vaimon, joten mies ei keinoja työssään kaihda.

Eräs tiimin jäsenistä näyttää sarjakuvassa Simon Peggiltä. McKay ilmeisesti ei ole Peggin kanssa vielä keskustellut, mutta ohjaaja toteaa, että rooli on ilman muuta Peggin, mikäli Pegg niin haluaa.

McKayn mukaan The Boys on ison budjetin elokuva, jolla on oltava korkea ikäraja. Studion löytäminen ei täten ole helppoa: McKay vinoilee, että hän tarjoaa projektia ensimmäiseksi Disneylle.

McKay on ohjannut ja kirjoittanut monia Will Ferrellin elokuvia, kuten Katastrofikytät ja Uutisankkuri: Ron Burgundyn legenda.

Lähde: MTV Splash Page

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Twilight-studiolta r... Suburban Tribe sanoo... >

Keskustelut (2 viestiä)

Vincent

29.03.2011 klo 10.38

Russel Crowe tuskin suostuu tähän mukaan, kun mies on niin monta kertaa osoittanut halveksuntaa sarjakuvaleffoja kohtaan.
lainaa
beefcake

29.03.2011 klo 15.26

Born in New Zealand in 64,
A hot-headed actor named Russell Crowe.
He loves to act but he loves one thing more,
Fightin Around the World!
lainaa

Kirjoita kommentti


141


www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova