Tuorein sisältö

Solvattu koomikko suursuosiossa Yhdysvalloissa

11.04.2011 klo 14.26 | Luettu: 3374 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Brittikoomikko Russell Brand kilpaili itsensä kanssa Yhdysvalloissa. Viikonlopun katsotuin elokuva oli toistamiseen Hop, jossa Brand toimii pääsiäispupun ääninäyttelijänä. Toiseksi katsotuin tapaus oli komedian Arthur uusi versio, jossa Brand näyttelee eksentristä miljonääriä, jota tulkitsi 80-luvulla Dudley Moore.

Hop haukuttiin viikko sitten ja Arthur nyt. Arthur on ärsyttävä ja sieluton tusinatuote, väittävät kriitikot. Elokuvaa on suositeltu lähinnä Brandin maneereiden ystäville: mies tekee omanlaistaan komediaa, joka kenties toimii parhaiten sivurooleissa.

Saoirse Ronan on teini-ikäinen palkkamurhaaja toimintajännärissä Hanna, jossa nähdään myös Cate Blanchett ja Eric Bana. Näyttelyä ja toimintaa on kehuttu erinomaiseksi, A-luokkaiseksi. Muutamat kriitikot ovat pyöritelleet silmiä tarinan hölmöydelle, mutta useimmat suosittelevat vakavissaan ja ammattitaidolla taottua toimintaleffaa.

Soul Surfer kertoo tositarinan tytöstä, joka palaa aalloille menetettyään kätensä haille. Osa kriitikoista on pitänyt elokuvaa hyvinkin lämminhenkisenä ja koskettavana. Oppositio kuvailee tapausta laskelmoiduksi ja melodramaattiseksi.

Odotettu, vuonna 2009 kuvattu komedia Your Highness jäi odotuksista jälkeen lipputuloissa ja arvosanoissa mitattuna. Kyseessä on härski, keskiajalle sijoittuva fantasiakomedia aikuiselle yleisölle. Leffan ideoita ja asennetta on kunnioitettu enemmän kuin kokonaisuutta. Näyttelijöillä, kuten Danny McBridella, Natalie Portmanilla ja James Francolla, on oletettavasti ollut hauskempaa kuin kriitikoilla.

Viikonlopun katsotuimmat elokuvat Yhdysvalloissa:

Sija / Elokuva / (Viikonlopun tulos) / [Kokonaistulos]

1. Hop (21,7 milj. $) [68,2 milj. $]
2. Arthur (12,6 milj. $) [12,6 milj. $]
3. Hanna (12,3 milj. $) [12,3 milj. $]
4. Soul Surfer (11,1 milj. $) [11,1 milj. $]
5. Insidious (9,7 milj. $) [27,1 milj. $]
6. Your Highness (9,5 milj. $) [9,5 milj. $]
7. Source Code (9,1 milj. $) [28,6 milj. $]
8. Rajaton (Limitless) (5,7 milj. $) [64,4 milj. $] - arvostelu
9. Diary of a Wimpy Kid: Rodrick Rules (4,9 milj. $) [45,5 milj. $]
10. The Lincoln Lawyer - Oikeuden palvelija (The Lincoln Lawyer) (4,6 milj. $) [46,5 milj. $]

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Teräsmiehen vastusta... Wolverinen jatko-osi... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova