Tuorein sisältö

Wolverinen jatko-osien ohjaajakuvioista

11.04.2011 klo 15.46 | Luettu: 2639 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

X-Men Origins: Wolverine lienee kaikkien aikojen vähiten suosittu hittileffa - jos puhutaan studion näkökulmasta.

Hitti saa tietenkin jatkoa. Origins poikii jopa kolme jälkeläistä, joista yksikään ei tule kunnioittamaan sen juonikuvioita. X-Men: First Class, The Wolverine ja Deadpool ovat kaikki "uusia alkuja" hahmoille, joita Origins käsitteli.

Erikoistehostemies Tim Miller ohjaa Deadpoolin esikoisenaan. Ryan Reynolds on yhä kiinnitetty suupaltiksi antisankariksi, jota ei saa hengiltä raketinheittimelläkään. Deadpoolista puhutaan korkean ikärajan elokuvana, joka on uskollinen sarjakuville, toisin kuin Origins. Virallista aikataulua Deadpoolilla ei ole. Reynolds nähdään pian sankarifilmissä The Green Lantern, ja usein on spekuloitu, että Lantern 2 saattaa kaataa Deadpoolin.

The Wolverine etsii yhä ohjaajaa Darren Aronofskyn jätettyä pestin. Duncan Jones (Kuu, Source Code) käy asian tiimoilta jonkinmoisia keskusteluita. Jones on kiinnostuneempi alkuperäisestä sci-fikäsikirjoituksesta, mutta on selvää, ettei moisille löydy rahoitusta sormia napsauttamalla. Hugh Jackman on yhä Wolverine. Leffa ei silti ole sukua neljälle edelliselle Jackman-Wolverinelle, mikäli Aronofskyn taannoiset puheet pitävät paikkansa.

X-Men-kuviot ovat olleet hyvin sekavia. Mainituista elokuvista on toisinaan käytetty vaihtoehtoisia nimiä X-Men Origins: First Class ja X-Men Origins: Deadpool, mutta tämä lienee toimittajien hämmennystä.

Lähteet: Deadline, Ain't It Cool News

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Solvattu koomikko su... Onko Warrior tämän v... >

Keskustelut (1 viestiä)

tapsa

11.04.2011 klo 18.10

wolverine saisi olla ehkä hitusen enemmän synkempi ja verisempi vaikka se ei sitä tule olemaan, koska tekijät ajattelevat enemmän rahaa alemmilla ikärajoilla :P
lainaa

Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova