Tuorein sisältö

South Park -poikien mormonimusikaali tahtoo valkokankaille

26.04.2011 klo 11.21 | Luettu: 3141 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

The Book Of Mormon on tuore lavamusikaali South Parkin luojilta Trey Parkerilta ja Matt Stonelta. Musikaali avasi viime viikolla: näytökset olivat loppuunmyytyjä ja arvostelut ylistäviä. Seitsemän vuotta työn alla ollut törkeä tarina saattaa päätyä elokuvaksi. Neuvotteluja on jo käyty. Parker toteaa, että elokuva ei kaadu ainakaan aiheeseen, vaan jos Hollywood vakuuttuu sen kaupallisesta potentiaalista, se tehdään.

Musikaalista löytyy sellaisia numeroita kuin "Fuck you, God", "Spooky Mormon Hell Dream" ja "Joseph Smith American Moses".

Parker ja Stone ovat käsitelleet mormoneja ahkerasti. Poikien komediassa Orgazmo mormonista tulee pornotähti. Jokainen päätelköön itse, lauletaanko alta löytyvässä South Park -näytteessä "dum dum dum" vai "dumb dumb dumb". Parivaljakko on vakuutellut, ettei heillä ole mitään mormoneja vastaan. He eivät ole ikävää mormonia tavanneet, vaan päinvastoin, he pitävät mormoneja harvinaisen kohteliaina ja mukavina ihmisinä.



Lähde: Collider

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Alieneita jahdataank... Fast & Furious 6 on ... >

Keskustelut (1 viestiä)

mantit

26.04.2011 klo 22.22

rakkaudesta hevonenkin potkii?

mutta joo jokikinen ryhmä on saanut paskaa päällensä ja yleensä enemmän kuin kerran. onhan toi ohjelma sen verran kauan pyörinyt

*pakollinen ennen oli parempi kommentti*
lainaa

Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova