Tuorein sisältö

Suomalaista rap-osaamista USA:n markkinoille

13.05.2011 klo 10.23 | Luettu: 2309 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Suomalainen rap-artisti-tuottaja, The Gambit, on solminut managerisopimuksen USA:han. The Gambitin edustaja USA:ssa on manageri Preston Green.

Green on työskennellyt 10 vuotta WEA/Warner Music Groupilla, joista viimeiset kolme vuotta New Yorkissa urbaanin musiikin myynnin & markkinoinnin maajohtajana. Green on työskennellyt mm. T.I, Missy Elliottin, Jay-Z:n ja Linkin Parkin myynnin ja markkinoinnin parissa.

Green on sittemmin perustanut oman viihdeyrityksen, Green Management & Consulting, ja edustaa nyt suomalaista tuottajaa Amerikassa. The Gambitin tuotantoa on tarkoitus tuoda USA:an laajasti. Suomalaistuottajan tuotannolla on aikaisemmin kuultu mm. Deams, De La Soul, Ice-T, Psycho Les (The Beatnuts) ja oopperalaulaja Marika Krook.

- Tapasimme The Gambitin kanssa sattumalta yhteisillä musiikkialan messuilla. Erityisesti kiinnostuin hänen asenteestaan ja tavasta hoitaa bisnestä. Hänen sävellyksensä sopivat hyvin Amerikkaan ja tuovat sinne kaivattua erilaista soundia, valaisee kuviota Preston Green.

The Gambitilla puhaltavat uudet tuulet myös hänen henkilökohtaisen artistiuransa suhteen. Tänä vuonna julkaistaan The Gambitin ensimmäinen suomenkielinen rap-albumi, jonka biisit vaihtelevat aina uuden tyyppisestä klubisoundista perinteitä kunnioittavaan hip-hoppiin.


V2.fi | J.A. Kaunisto
< Kotkan Meripäiville ... Flow julkisti lisää ... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova