Tuorein sisältö

Flow julkisti lisää nimiä

13.05.2011 klo 10.53 | Luettu: 1786 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Flow’n esiintyjäkaarti on täydentynyt kovilla nimillä ja samalla on julkistettu artistien päiväkohtainen jako. Myös päiväliput ovat nyt myynnissä.

Uusina niminä Flow’n artistikatraaseen liittyy mm. brittiläinen new wave -legenda The Human League, kokeellisen rockin merkkinimi Battles, hehkutettu uuden pop-musiikin innovaattori Jamie Woon, Hot Chip -yhtyeen nokkamiehen Alexis Taylorin viimeisin projekti About Group, sekä The Other Sound -konseptia tähdittävä Murcof + AntiVJ. Lisäksi uusia Flow-nimiä ovat ruotsalainen folk-sisarusduo First Aid Kit, "new grassin" mestari Tony Trischka ja kovat kotimaiset Delay Trees sekä Minä ja Ville Ahonen.

Flow’n klubiantia vahvistamaan saapuvat 2562, A Love From Outer Space (Andrew Weatherall & Sean Johnston), Zomby, Horse Meat Disco sekä Analog Africa Soundsystem. Maineikas Los Angelesista ponnistava klubikonsepti The Do-Over isäntänään uuden soulin kärkinimiin kuuluva vokalisti Aloe Blacc tekee Euroopan-debyyttinsä osana Flow’n sunnuntain klubitarjontaa.

Lisää artistikiinnityksiä on vielä luvassa lähiviikkoina, mukaanlukien kokeellisen musiikin ja visuaalisen taiteen kokonaisuus The Other Sound.


V2.fi | J.A. Kaunisto
< Suomalaista rap-osaa... DBTL julkisti nimiä... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova