Tuorein sisältö

Tiedonmurusia Nokian tulevista älypuhelimista

27.05.2011 klo 10.00 | Luettu: 2736 kertaa | Teksti: Samuel Kohtala


The Nokia Blog kertoo Forbesissa julkaistusta artikkelista, jossa Nokian tulevista älypuhelimista vastuussa oleva Jo Harlow valottaa hieman verhoa tulevaisuuteen. Varmistusta huhuihin jo tänä vuonna ilmestyvistä laitteista ei Harlowilta kuitenkaan liikene.

Artikkelin mukaan ensimmäiset julkaistavat Nokian Windows Phone 7 -käyttöjärjestelmälliset laitteet tulevat muodostamaan useammasta älypuhelimesta koostuvan ”pienen portfolion”. Nokia pyrkii tuomaan tiukkaan kilpailuun mukaan laitteistopuolen innovaatioita, joilla se voi kenties erottua paremmin muista rinnakkaisista valmistajista.

Tuplaydinprosessorien kaltaisten kehitysaskeleiden kerrotaan myös olevan luonnollinen suunta Nokian laitteille. Tablettien suhteen vastaus on kuitenkin vaitonaisempi, sillä Harlow kertoo etteivät ne tule olemaan ainakaan osa ensimmäistä Windows Phone tuoteperhettä.

Lue koko artikkeli Forbesin sivuilta.


V2.fi | Samuel Kohtala
< Sauna Open julkisti ... Seinäjoen Rytmikorja... >

Keskustelut (1 viestiä)

Pal

27.05.2011 klo 11.38

Kuhan mukana Noksuissa on ilmaiseksi tuo navtec - kartoitus ja navigointi niin varmasti erottuu edukseen ilman mitään vääntöä.

Tietenkin olisi hienoa jos jotain oikeasti käytännöllistä Noksu vielä pystyisi luomaan mutta uskon että jos "vimpaimia" haetaan niin itä on valovuosia edellä.
lainaa

Kirjoita kommentti




V2.fi Instagramissa
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova