Tuorein sisältö

Seinäjoen Rytmikorjaamo laajentaa toimintaansa

27.05.2011 klo 13.35 | Luettu: 2125 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Seinäjoen verevä rock-pyhättö Rytmikorjaamo luo nahkansa.

Saneerattu Rytmikorjaamo valmistuu luovien alojen päämajaksi elokuussa 2011.

Rytmikorjaamolla on saneerauksen jälkeen yhteensä 7 700 neliötä muuntojoustavia tiloja. Suurin yksittäinen tila on 1000 henkilön klubisali, joka taipuu rockkonserteista seminaareihin, yritystilaisuuksiin ja messuihin.

Luovien alojen yrityksille on tarjolla lähes 30 muuntojoustavaa toimistohuonetta sekä useampi kymmenen työpistettä. Oman toimitilansa lisäksi yritykset voivat hyödyntää koko talon tilapalvelutarjonnan kahvilasta kokoustiloihin, saunaan ja isoon klubisaliin saakka.

Rytmikorjaamon käyttö laajenee kerralla toimivaksi osoittautuneesta rock-klubista rytmimusiikin, tapahtumatuotannon ja luovien alojen keskukseksi.

Rytmikorjaamo tarjoaa tiloja vaikka mainostoimistoille, valokuvaajille , äänitarkkailijoille tai ohjelmapalveluyrityksille.

Myös Seinäjoelta maailmanvalloitukseen lähteneet Duudsonit odottavat innolla Rytmikorjaamon valmistumista ja toiminnan käynnistymistä elokuussa.

- Valmistumassa on hieno kokonaisuus, jonka monia mahdollisuuksia tulemme hyödyntämään omassa bisneksessämme. Upea juttu, josta muut saavat taas karehtia pohjalaisia, Rabbit Films Oy:n toimitusjohtaja ja duudsoni Jarno Laasala toteaa.

Rytmikorjaamolla toimivat jo tällä hetkellä Selmu ry, Profest Oy, Rytmi-instituutti, Seinäjoen ammattikorkeakoulun kulttuurituotanto, Sibelius-Akatemia, Tampereen yliopisto ja Etelä-Pohjanmaan opisto.

Muista myös Provinssirockin päätösklubi Rytmikorjaamolla 19.6. - äänessä Pelle Miljoona Oy ja Problems.

V2.fi | J.A. Kaunisto
< Tiedonmurusia Nokian... Symbianin tukeminen ... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova