Tuorein sisältö

Posh kieltää Geriä sooloilemasta

17.10.2007 klo 12.33 | Luettu: 2564 kertaa | Teksti: Jarkko Rotstén


Victoria Beckham, joka tunnetaan myös Spice Girlsin vähälahjaisimpana laulajana, kieltää Geri Halliwelliä ehdottomasti esittämästä potpuria soolotuotannostaan tyttöbändin comeback-kiertueella.

Ehkä Posh pelkää jäävänsä taka-alalle, koska hän ei voi sietää ajatusta siitä, että Geri vetäisi keikoilla hittejään, kuten Lift Me Up, Bag it Up tai Look at Me.

Victoria vaati heti ensi töikseen tyttöjen sopimukseen kohdan, joka kieltää Gerin soolotuotannon esittämisen. Muilla maustetytöillä ei tiettävästi ole niinkään mitään Gerin hittejä vastaan.

Victorian ja Gerin erimielisyydet eivät jää vain biisierimielisyyksiin, sillä myös esiintymisasuista on käyty kovaa kädenvääntöä. Muotipiireissä liikkuva Victoria haluaisi pukeutua lavalla mahdollisimman tuoreisiin muotiluomuksiin, mutta Geri tahtoisi tyttöjen ylle astetta huikentelevammat kuteet, kuten heillä oli 90-luvulla tapana pukeutua.

Omapäisten diivojen lukuisista erimielisyyksistä huolimatta tyttöenergiaa pursuava Spice Girls on edelleen lähdössä joulukuussa kiertueelle.

Lähde: Music-News.com

V2.fi | Jarkko Rotstén
< Bahrainin prinssi pe... John Lennon kummitte... >

Keskustelut (2 viestiä)

Demonoid

Rekisteröitynyt 13.08.2007

17.10.2007 klo 13.11

Ennen geri oli hotein, nyt se näyttää.... Tylsältä.
lainaa
Jarkko

Moderaattori

Rekisteröitynyt 30.03.2007

17.10.2007 klo 13.13

Victoria oli aikoinaan hottis, nyt lähinnä leikelty ja buustattu barbinnäköinen hirvitys.
lainaa

Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova