Tuorein sisältö

John Lennon kummitteli pojalleen

17.10.2007 klo 13.04 | Luettu: 6695 kertaa | Teksti: Jarkko Rotstén

Englannin rakastetuimpiin muusikoihin kuuluva John Lennon ilmestyi haudan takaa pojalleen Julianille.

44-vuotias Julian Lennon oli Australiassa kuvaamassa uutta elokuvaansa Whaledreamers. Hän otti osaa aboriginaalien muinaiseen heimoseremoniaan. Vuonna 1980 kuoliaaksi ammutun Johnin pojan leuka loksahti, kun heimonvanhin ojensi hänelle yllättäen valkoisen sulan.

"Jos minulle joskus sattuu jotakin, etsi käsiisi valkea sulka, niin tiedät, että olen vierelläsi ikuisesti", totesi John pojalleen hieman ennen kuolemaansa.

John Lennon on kummitellut aiemminkin ystävilleen. Kun Paul, Ringo ja George poseerasivat ulkona Free as a Birdin promokuvaa varten vuonna 1995, heidän viereensä lennähti valkoinen riikinkukko. "Olen varma, että se oli John. Melko aavemaista, eikö?", totesi Paul.

"Kun kuuntelimme eräänä yönä äänitystämme huviksemme takaperin läpi, nauhalta kuului 'zzzwrk nggggwaaahhh jooohn lennnnnon qwwwrk'. Olen aivan vakuuttunut, että se oli John, ja hän piti äänityksestämme", McCartney jatkoi kummitustarinaansa.

Myös Oasis-laulaja Liam Gallagher väittää Johnin hengen vierailleen hänen luonaan eräänä yönä. "Olin käymässä Manchesterissa ystäväni luona. Heräsin yhtäkkiä keskellä yötä ja tunsin selvästi Lennonin läsnäolon", vakuutteli Gallagher.

Lähde: Music-News.com

V2.fi | Jarkko Rotstén
< Posh kieltää Geriä s... George Clooney etsi ... >

Keskustelut (3 viestiä)

W1li

13.05.2008 klo 13.11

Totta munassa
lainaa
maitotuote

02.06.2009 klo 18.46

Hahahaha :D
lainaa
jomppe

09.06.2010 klo 22.09

onks toi muka totta se oli harhakuva
lainaa

Kirjoita kommentti




V2.fi Instagramissa
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova