Tuorein sisältö

Bob Hoskins ja Ian McShane kelpaavat kääpiöpulasta kärsivälle Hollywoodille

22.06.2011 klo 12.30 | Luettu: 2744 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Hollywood tarvitsee 15 näyttelijää tulkitsemaan kääpiöitä kahteen kilpailevaan Lumikki-elokuvaan. (Samaan aikaan Uudessa-Seelannissa kymmenet näyttelijät ovat saaneet töitä kahdesta Hobitti-seikkailusta, joissa vilisee hobitteja ja kääpiöitä.)

Snow White and the Huntsman tarvitsee kahdeksan kääpiötä. Ian McShane on kiinnitetty kääpiöiden johtajaksi Caesariksi. Lisäksi kolme näyttelijää on neuvotteluvaiheessa. Bob Hoskinsin on määrä näytellä sokeaa kääpiötä Constantinea, Eddie Izzardin isointa ja karuinta kääpiötä Tiberiusta ja Toby Jonesin arkaa kääpiötä Claudiusta. Näyttelijät pienennetään samoilla tempuilla kuin Taru sormusten herrasta -trilogiassa (ja Hobiteissa). Vihainen Nero, nuori Gus ja kaksoset Hadrian ja Trajan ovat miehittämättömiä rooleja.

Kilpaileva Lumikki-elokuva, jolla ei ole nimeä, käyttää lyhytkasvuisia näyttelijöitä. Mark Povinelli, Jordan Prentice, Danny Woodburn, Sebastian Saraceno, Ronald Lee Clark, Martin Klebba ja Joey Gnoffo ovat saaneet roolit.

Lähde: Hollywood Reporter

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Kotimainen räppäri v... Spinefarmin kesäleir... >

Keskustelut (1 viestiä)

carnage

22.06.2011 klo 22.53

ei lol aiheet vähissä. miksevät muuten tekisi nyt samaan aikaan vaikka kolmea Spidermanleffaa. ihan varmana löytyisi katsojia kunhan olisivat vähän erityylisiä (eri pääpahiskin riittäisi)

Lizard
Electro
Mysterio
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova