Tuorein sisältö

Suomen Sonisphere ei tavoitellut yleisöennätyksiä, Pori vei voiton?

04.07.2011 klo 00.38 | Luettu: 3589 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Suomen Sonisphere on juhlitty menestyksekkäästi. Illan pääesiintyjä Slipknot räjäytti Kalasataman, kun bändi esiintyi illalla 12 000 katsojalle Helsingissä.
Päivän aikana kuultiin kova kattaus raskasta musiikkia, kun Apollo- ja Saturnus-lavoilla sekä Bohemia-teltassa esiintyi yhteensä 12 bändiä.

Festivaalin avasi Poisonblack, ja päivän kuluessa fanit saivat nauttia myös Hammerfallin, Sonata Arctican, Revokerin, Sylosiksen, Northerin, Battle Beastin, Stam1nan , Opethin, In Flamesin ja Mastodonin kovista seteistä.

Slipknotin keikalla bändi antoi parastaan – Sid hyppäsi yleisön sekaan ja bändi riehui muutenkin tuttuun tyyliinsä saaden yleisön täysin liekkeihin.

Suomen kesä helli festivaalivieraita – lämpötila nousi lähelle 30 astetta, ja aurinko porotti koko päivän pilvettömältä taivaalta.

Lue festarikävijöiden kommentteja Helsingin Sonisphere-kokemuksesta tapahtuman Facebook-sivuilta. Oliko Porissa sittenkin aikoinaan paremmat Sonisphere-kekkerit?

V2.fi | J.A. Kaunisto
< PuistoBlues juhlitti... Hietaniemen rantabil... >

Keskustelut (1 viestiä)

teebee

Rekisteröitynyt 22.09.2008

04.07.2011 klo 10.52

Metallica ja Maiden taitaa olla eri kokoluokassa kuitenkin kun yksikään näilä kotosuome Sonisphere festareilla soittanu. Em. bändit vetää jo yksistään porukkan kasaan.

Allekirjoittaneelle tähtihetkiä oli tällä kertaa knotti, flamesi ja stam1na, muut oli hyvää bonusta. Fakta on kuitenkin se, että mä en olis kyl jaksanu suhaa mihkään Poriin saakka kuuntelemaan noita bändejä, vaikka helvetin hyviä oliskin ollu.

Parivertailuun Porin ja kalasataman kanssa mulla ei ole osaa eikä arpaa juurikaan sen takia kun Porissa en käyny.
lainaa

Kirjoita kommentti
V2.fi Instagramissa
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova