Tuorein sisältö

Ruisrockissa sattuu ja tapahtuu esimerkiksi seuraavaa

08.07.2011 klo 00.40 | Luettu: 3689 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Keikkojen katsomisen, syömisen, juomisen ja ystävien tapaamisen ohella Turun Ruissalon Ruisrockin festivaalialueella tapahtuu koko viikonlopun ajan paljon muutakin. Seuraavassa muutamia poimintoja alueohjelmasta:

Viinien tasting-radalle

Ruisrockin uudelta anniskelualueelta Viinimaasta löydät raikkaat valkkarit, täyteläiset punkut ja tyylikkäät kuohuvat. Tule tekemään myös hauska tasting-rata ystäviesi kanssa. Lue lisää Viinimaasta ja festivaalin ruokapalveluista täältä.

Ilmahärän selkään

Hyppää ilmahärän selkään ja näytä taitosi Jack Link’s Air bull riding -pisteellä. Päiväkohtaisen finaalin voittaja pääsee kolmen kaverinsa syksyn Radio Rock -risteilylle, jossa järjestetään koko kiertueen finaali. Finaalin voittaja matkustaa ilmahärkänsä selässä Texasiin...

Benji-hyppyyn ja Linkoukseen

Ruisrockin perinteisiin kuuluu, että hurjapäisimmät pääsevät testaamaan benji-hyppyä aivan meren rannassa. Tämän vuoden uutuutena on Linko, jonka kumiköydet ampuvat kyytiläisen taivaalle, jopa 20 m korkeuteen.

Duudsonien kanssa temppuilemaan

Kuvauta itsesi Duudsonien kanssa ja laita kuva omaan MyMoney-korttiisi Nordean kojulla. Voit myös osallistua arvontaan: ehdota jotain hauskaa temppua, jonka haluaisit tehdä yhdessä Duudsonien kanssa. Joka päivä arvotaan uusi voittaja ja uusi temppu. Duudsonit ovat paikalla: pe 8.7. klo 17, 19 ja 21 / la 9.7. klo 15, 17 ja 19 / su 10.7. klo 15, 17 ja 19

Moshaamaan!

Soundi julkistaa syksyllä myös kesän kovimman Moshaajan, tule ja anna taidonnäytteesi. Päivän paras suoritus palkitaan Soundin tuotepaketilla. Teltalla voi osallistua myös arvontaan ja voittaa iPad2:n.

Levyjä ostamaan

Levykauppa Äxän Levykauppa-autolta, joka kantaa nimeä Pökälemestari 1, löydät Ruisrockissa esiintyvien artistien levyt sekä ison määrän tarjouslevykäisiä, unohtamatta parin tuhannen käytetyn vinyylin valikoimaa.

Pokerinaamaa kuvauttamaan

Tule RAY:n telttaan kuvauttamaan festareiden katu-uskottavin pokerinaama. Lisäksi voit kokeilla onneasi maksuttomissa Pokeri- ja Blacjack -turnauksissa.

Sisua iholle ja kitaan

Sisun pisteellä voit käydä koristamassa ihoasi erikokoisilla sisu-tatuoinneilla (jotka lähtevät pesussa) ja Sisu-maistiaisia. Vierestä löytyy myös Leafin makeisbussi.

...ja onhan siellä myös musiikkia. Tarkista Ruissin aikataulut täältä.

V2.fi | J.A. Kaunisto
< Kotiteollisuus soitt... Uncharted-elokuvalle... >
Keskustele aiheesta

Keskustelut (2 viestiä)

leksi

08.07.2011 klo 00.53

"Teksti: J. A. Kaunisto" Suorana palautteena voin sanoa että hyvin kopioitu! Törkeetä etten sanois. Näemmä aika helppoa olla toimittajana. Luulis että hävettäis. Ja ihan vaan todistaakseni tän törkeyden ni laitanpa linkin. http://www.ruisrock.fi/index.php?browser_id=7&id=63
lainaa
Ben

08.07.2011 klo 01.09

Lähes kaikki samat siis kun Provinssissa. Lupaavaa festaria tulossa :)
lainaa

www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova