Tuorein sisältö

Flow valmis, katso viimeiset lisäykset

09.07.2011 klo 10.17 | Luettu: 1442 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Helsingissä 12-14.8 juhlittavan Flow’n ohjelma on valmistunut. Samalla myös artistien tarkat esiintymisaikataulut on julkistettu. Aikataulut löytyvät täältä.

Lipunmyynti käy kuumana. 3 päivän yhdistelmäliput sekä kaikki lauantain sisältävät lipputyypit on loppuunvarattu. Tiketin myyntipisteissä jäljellä on vielä perjantain ja sunnuntain sisältävää yhdistelmälippua sekä yhden päivän lippuja perjantaille ja sunnuntaille.

Uusia kotimaisia bändinimiä ovat Astro Can Caravan sekä Viini & Sapas -viiniravintolan musiikkiannista vastaavat kotimaisen uuden kansanmusiikin tähtinimet Sväng ja Lepistö & Lehti. Viiniravintolan lauantaille jazzrytmiä puolestaan tarjoilee saksofonisti Timo Lassyn triokokoonpano.

Uuden Nokia Blue Tentin kupeeseen sijoittuvassa Nokia Loungessa esiintyvät saksalainen Motor City Drum Ensemble, brittiläinen Girl Unit, Etelä-Afrikalainen Spoek Mothambo ja kotimaiset DJ-nimet Ionik, Yé Yé, ja Sharkslayer seuranaan Top Billin -kollektiivi.

Takapihan ohjelman lisäyksiä ovat norjalaisen Smalltown Supersound -levymerkin Joakim Haugland, Suomi-reggaen instituutio Komposti Sound System ja paikallista DJ-osaamista edustavat ODJ Harri, Vilunki, Kaukolampi ja Tixa. Samppanjabaarissa levyjä pyörittävät DJ:t Poika & Hirviö, Aromi, Esko Routamaa, Käki ja J-Laini. Black Tentin DJ-ohjelmaan lisätään Toni Halo, Herman Prime ja Katerina.

Flow’n sunnuntai-iltapäivänä pikkulapset voivat saapua nauttimaan festaritunnelmasta vanhempiensa seurassa. 0-6 -vuotiaat lapset pääsevät alueelle klo 14-18 huoltajiensa kera ja Takapihalla lastenmusiikkia esittävät sekä live-yhtyeet että DJ:t.


V2.fi | J.A. Kaunisto
< Hän on uusi neiti Mo... Ilosaarirock tallenn... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
V2.fi Instagramissa
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova