Tuorein sisältö

Kotimainen heavyveteraani julkaisee albumin usean vuoden tauon jälkeen

11.07.2011 klo 01.01 | Luettu: 3604 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

OZ julkaisee uuden albumin syksyllä.

OZ tunnetaan parhaiten vuonna 1983 ilmestyneestä Fire in the Brain -albumistaan ja 1984 julkaistusta EP-levystä Turn the Cross Upside Down.

Kaikkiaan OZ on julkaissut 5 albumia ja yhden EP:n ja ollut mukana monilla kokoelmalevyillä.

OZ katkaisee vuonna 1991 alkaneen tauon ja palaa takaisin metallimusiikin mailmaan. Koonpanosta mukana ovat laulaja Ape DeMartini, Yö-yhtyeestäkin tuttu basisti Jay C. Blade ja rumpali Mark Ruffneck.

Kitaristeina toimivat uudella albumilla suomalaisista yhtyeistä tutut Costello Hautamäki ja Markku Petander sekä ruotsalaisvahvistus Michel Santunione, joka on toiminut mm. Queen musikaalissa We Will Rock You kitaristina.

Kiertuekokoonpanosta Markku Petander on poissa kunnes on kuntoutunut jalkavammastaan, myös Costello Hautamäki ei Popeda kiireiltään ehdi mukaan. Jay C. Blade tuuraajana joillain keikoilla toimii Johannes Sandberg.

Syksyllä 2011 julkaistavan albumin on tuottanut Nicke Andersson (Imperial State Electric, ex-Hellacopters, ex-Entombed).

OZ käynnisti kiertueensa keväällä 2011, ja pysähdyspaikkoina tähän mennessä ovat olleet MuskelRock ja Sweden Rock Festival ruotsissa, ja bändi nähdään lavalla tulevaisuudessa ovat mm. Lillehammer Rock Festival Norjassa ja Jalometallissa Suomessa.
V2.fi | J.A. Kaunisto
< Amazon saa käyttää A... Ruissalossa juhlitti... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova