Tuorein sisältö

Ruissalossa juhlittiin vähemmällä väellä, järjestävä taho tyytyväinen viikonlopun lukuihin

11.07.2011 klo 01.09 | Luettu: 2511 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Ruisrock keräsi viikonloppuna Turun Ruissaloon yhteensä 67 000 festivaalikävijää. Perjantaina paikalle saapui 24 000 juhlijaa, lauantaina kävijöitä oli 27 000 ja sunnuntaina 16 000.

Sunnuntain pääniminä yleisöä villitsivät Manu Chao ja ruotsalainen Robyn. Maanläheisempää ja akustisempaa tunnelmointia tarjosivat Fleet Foxes sekä Isobel Campbell yhdessä Mark Laneganin kanssa.

Kaija Koo ja Jenni Vartiainen olivat päivän kotimaiset yleisön suosikit. Kaija Koo nautti ensimmäisellä Ruisrock-keikallaan lämpimästä vastaanotosta. Myös Jätkänjätkät ja The Capital Beat saivat kansalta lämpöä ja suosionosoituksia.

- Ruisrockin 41-vuotisjuhla sujui loistavasti, yleisötavoite ylittyi. Järjestäjä on tyytyväinen, 42. festivaali ei häpeä edeltäjiensä seurassa. Yleisö viihtyi monipuolisen ohjelmiston parissa ja uudet ruokapalvelut ja Viinimaa olivat hitti, olutta unohtamatta. Myös festivaalialueen uudet järjestelyt osoittautuivat toimiviksi ja saimme siitä hyvää palautetta yleisöltä, Ruisrockin promoottori Juhani Merimaa kommentoi tyytyväisenä.


V2.fi | J.A. Kaunisto
< Kotimainen heavyvete... Transformers 3 saatt... >

Keskustelut (1 viestiä)

Czerwony

Rekisteröitynyt 11.04.2007

11.07.2011 klo 08.27

Amorphiksen setin jälkeen ei jaksanut enää Manu Chaoa mennä katsomaan, mutta hyvältähän tuo kuulosti busseille kävellessä. Itselle sunnuntain kohokohdat olivat mainittu Amorphis, Tuomari Nurmio ja jekkusohjot.
lainaa

Kirjoita kommentti




V2.fi Instagramissa
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova