Tuorein sisältö

Hip hop -suosikin Pori Jazz -keikkapäivään muutos

13.07.2011 klo 15.02 | Luettu: 2243 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Pori Jazz tiedottaa ikävästä ohjelmanmuutoksesta. USA:laisen hiphopparin Mos Defin esiintyminen Pori Jazzissa siirtyy päivällä - tähden piti esiintyä Kirjurinluodon LP46!-teltassa perjantai-iltana 15. heinäkuuta. Uusi esiintymisajankohta on samassa paikassa lauantai-iltana 16. heinäkuuta.

Vaihdoksen vuoksi jo ostettuja lippuja ei tarvitse vaihtaa. Jos vain uusi päivä sopii...Ohjelmavaihdoksen vuoksi Pori Jazzin LP46!-telttaan perjantaille tai lauantaille ostetut liput oikeuttavat sisäänpääsyyn jompana kumpana päivänä.

Syynä konserttipäivän muutokseen ovat Mos Defin uuden elokuvan filmauskiireet. Tämän vuoksi hän joutui peruuttamaan esiintymisensä Sveitsin Montereuxin jazzfestivaalilla. Näin Pori Jazzin esiintyminen jää tähden ainoaksi Euroopassa.

Porissa Mos Def esiintyy Robert Glasper Experimentin kanssa. Samassa konsertissa esiintyvät myös soul/funkia esittävät yhdysvaltalaiset yhtyeet The Budos Band ja Charles Bradley sekä brittiläinen soul- ja r&b-laulaja James Hunter.

V2.fi | J.A. Kaunisto
< Uusi Evil Dead viime... Andy McCoy tuo taide... >

Keskustelut (1 viestiä)

MeRQuR

Rekisteröitynyt 19.04.2007

13.07.2011 klo 19.33

Joo veti suunnitelmat uusiksi täällä päässä. Hyvä juttu, että perjantain liput kelpaavat myös lauantaille. Olisi ollut kyllä makiata nähdä Lupe Fiasco ja Mos Def 35 € lipulla. Noh, kaikkea ei voi saada..
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova